Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Koupili jsme přes internet pohovku která byla v akci. Před 4.dny kdy nám bylo zboží doručeno po rozbalení jsme zjistili závadu. Psali jsme emailem do obchodu a odepsali nám že musíme pohovku dopravit do obchodu kde posoudí reklamaci jestli je oprávněná. Jak postupovat ze strany kupujícího. Nebo má každý obchod jiné podmínky reklamace atd? Děkuji.
Bola pohovka vyrobena na mieru? Napriklad uprava rozmerov, vyber potahovej latky a pod?
Ak nie, tak ju vratte bez udania dovodu v 14 dnovej lehote a obchod ma smolu.
Pohovka nebyla upravena na míru vhodnou. Jenom jsme si vybrali barvu pohovky. Ale z obchodu nemají zájem pohovku přepravit zpět na své náklady. Jak dále postupovat? Děkuji
Pohovka se v jedné časti délky propadne a opět vrátí nazpět do polohy kde byla před usednutím dále s hlučností.
Zajímavý dotaz.Právě jsem reklamoval pohovku,kterou jsem koupil před několika měsíci.(OKAY)Služba velmi skvělá,Novou pohovku s křesílky přivezli,starou odvezli a zlikvidovali.Po čase jsme zjistili drobné vady hlavně v šitá potahů.Právě jsem vyřídil po E-mailu reklamaci.Vše tímto způsobem dojednávám.Mám po vyplnění dotazníku příslib,že mě navštíví technik od výrobce,který závadu odstraní,nebo zajistí náhradu.Vše asi je záležitost serioznosti obchodníka.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.