Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neumím komunikovat přes zprávy

Od: popcorn odpovědí: 9 změna:
byl jsem na kafé s holkou a bylo to fajn, řekla mi, že to někdy můžeme zopaknout a já byl aktivní a druhý den jsem ji napsal a navrhl, že to tedy můžeme zopáknout a ona souhlasila.
Můj problém je ale ten, že na osobní schůzce jsem v pohodě, umím komunikovat, řekl bych, že celkem i improvizovat ale pořád se posouvám. Daleko horší pro mne je komunikace přes messenger nebo instagram.
Nevím, jestli je to tím, že jsem overthinker, ale prostě moc nevím co psát, na co se ptát. Většinou ty textovky používám jako nástroj na domluvení se kdy a kam půjdem. A vlastně nevím, jestli se ptát holky se kterou se příští týden uvidím teprve podruhé, mám ptát co bude o víkendu dělat? Jestli tu konverzaci někam směřovat nebo prostě zustat u toho, že se přes messenger domluvíme kam půjdeme a třeba do pondělka ji nenapsat.
V tomhle případě je to taková ruská ruleta, v předešlém vztahu to šlo tak nějak samo, ale tady mám celkem dost strach abych nepadl do friendzonu a vlastně nevím jak se tomu vyvarovat.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Ostante sam sebou. Pokojne majte spravy len na dohodnutie casu stretnutia. Menej je niekedy viac.

hodnocení

0x

No a proč ji to na rovinu nenapíšte nebo neřeknete?

Mě pro změnu psal jeden chlápek pořád. Takže jsem mu řekla ať tak netlačí na pilu a nechá mne vydechnout a pochopil to.

To bude v poho, nehroťte to.

popcorn
hodnocení

Tak teď je zatím brzo, abych ji psal, ze nechci být kamarád.
Ale to bych ji i řekl s tím není problem. Problem je spis ta doba mezi schuzkama. Že nevím, co ji psát. Ptát se ji co bude dělat o víkendu, mi přijde divny, když jsme se viděli zatím jednou. To mi přijde lepší se až pak zeptat zpětně co dělala, až se uvidíme. Celkově bych třeba navázal na něco o čem jsme se bavili ale pořad mi přijde lepší o tom mluvit než psát.
Zase ale třeba 3 dny se neozvat a nenapsat mi přijde taky divny.

liska5
hodnocení

0x

Tak jí nepiš, ale pošli jí nějaký zajímavý obrázek z místa, kde jsi, nebo třeba jen květinu či pejsánka na obrázku. Pochopí, že na ni myslíš a taky pozná, co Tě oslovuje. Když nebyly mobily a počítače, posílala jsem tomu svému vlastnoručně kreslený seriál v dopisech poštou.

liska5

Hlavně ne moc vážně a oddaně! Trapasy řeš s humorem a buď pozornej a pohodovej. Měj dál svoje koníčky...Takoví ti oddaní hlídací psi většinou dojedou na svou přílišnou závislost na té dívce, na tom vztahu.

A k tomu psaní: můžeš ji odněkud pozdravit.

hmbv
Ne všechny ženy jsou na pejsanky a podobné kraviny ve zprávách.

radeon*
hodnocení

0x

No tak to je výhra ne? Mnohem lepší je umět komunikovat irl, protože dnes je to spíše naopak.

Posílej hlasové zprávy. Já už jinak ani nekomunikuji.

hodnocení

0x

K čemu má být v dnešní době taková dovednost dobrá? Smysl psaní SMS jsem chápal tak před čtvrt stoletím, kdy hovor stál 10 Kč/min. V dnešní době, kdy se dá pořídit neomezené volání za 400 Kč může SMS místo hovoru používat snad jen nějaký zpožděný jedinec, který se nenaučil telefonovat.

Achjo, takže jsem zpožděný jedinec. Nesnáším telefonování, preferuji sms a maily (od té doby, co mobily neumí nahrávat hovory).*smich* Navíc jsem musel googlit dvě divná slova...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]