Zdravím.Chtěl jsem se jen zeptat,co je s vězni ve věznicích na ukrajině?Přece když je tam válka,tak je nemůžou držet zavřený...Nebo snad jo?Co se děje v ukrajinských věznicích?Přece nemůžou držet lidi ve vězení a ani je nemůžou pustit,když většina spâchala trestný čin.THX za odpověď
Čo má vojna v hociktorom štáte spoločné s vynesenými rozsúdkami podľa platných zákonov alebo si myslíte,že ak je vojnový stav,tak zákony prestávajú platiť?
doplněno 03.06.22 09:46:
Štát má zabezpečiť presun odsúdenych mimo zónu komfliktu a nie ich prepustenie.
Ti vězni si teda odpykávají v klidu svůj trest?A co když zaůtočí na věznici?Začnou bombardovat v těsné blízkosti?Dozorci utečou a vězně nechají jak se říká naholičkách?Jo vlastně,vězení je nezničitelný a vězni jsou v ní v bezpečí...Že mě to nenapadlo hned...Až začne 3 světová válka,tak se těsně před tím než začne, necham zavřít aby jsem to přežil
Na Ukrajině budou teď ve všznicích jen nepohodlní lidé a pak asi zlodějíčci , ti co je uvazovali strečovou folií ke stromům a sloupům. Ostatní vězně jak jsem pochopilm propustili a vyzbrojili, viz informace z tisku. PS: nikde jsem se nedočetl, zda propustili i vrahy, ale i to je možné...
Na území kam válka nesahá funguje vše skoro stejně. Tam kde se dostali Rusáci jsou věznice buď zlikvidované, nebo se jede dál. Záleží jak kde. Je to stejné jako s ostatními úřady.
Ukrajinský prezident oznámil, že se rozhodl propustit z vězení každého s bojovými zkušenostmi, kdo pomůže bojovat proti Rusům, aby odčinil své zločiny. Využije k tomu stanné právo. Odsud ...z konce února 2022, pražský plátek, berte to s rezervou (ale bylo to i na správné ČT 1, tak to musí být pravda) prahain.cz/...
A aby byli chránění i na svobodě, mohli si - jako každý jiný slušný Ukrajinec - nafasovat zbraně.
sirokko
Za prvé, nikdo neví, co se na ukrajině děje. Myslím jako přesně neví kromě toho, že tam vlítli Rusáci.
Za druhé, propustit mukly a dát jim zbraně. To je takové hezké humanitární gesto hodno zvyklostí rovníkové Afriky. Pokud si má mukl v této situaci něco odčinit, OK, ale při humanitární pomoci a podobně. Jaksi si neumím představit, jak krirminálnická verbež jde prsama na hrdinný odpor proti uchvatitelům vlasti, TWL.
jaj*
Myslím že jim tam někdo vyhlásil zákaz opuštění země pro chlapy od 18 asi do 50 let, a vypadá že jim to tam nefunguje když si tady chodí do zoo, a jezdí si v lepších autech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.