Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věznice na Ukrajině

Od: poliker odpovědí: 11 změna:
Zdravím.Chtěl jsem se jen zeptat,co je s vězni ve věznicích na ukrajině?Přece když je tam válka,tak je nemůžou držet zavřený...Nebo snad jo?Co se děje v ukrajinských věznicích?Přece nemůžou držet lidi ve vězení a ani je nemůžou pustit,když většina spâchala trestný čin.THX za odpověď

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Čo má vojna v hociktorom štáte spoločné s vynesenými rozsúdkami podľa platných zákonov alebo si myslíte,že ak je vojnový stav,tak zákony prestávajú platiť?

doplněno 03.06.22 09:46:

Štát má zabezpečiť presun odsúdenych mimo zónu komfliktu a nie ich prepustenie.

poliker
hodnocení

Ti vězni si teda odpykávají v klidu svůj trest?A co když zaůtočí na věznici?Začnou bombardovat v těsné blízkosti?Dozorci utečou a vězně nechají jak se říká naholičkách?Jo vlastně,vězení je nezničitelný a vězni jsou v ní v bezpečí...Že mě to nenapadlo hned...Až začne 3 světová válka,tak se těsně před tím než začne, necham zavřít aby jsem to přežil

007cz
hodnocení

2x
Ukrajinské věznice se začínají plnit russáckým lidským odpadem. Místa tam bude určitě dost.

A brzo je vystřídají banderovci, že ..

hodnocení

2x

Na Ukrajině budou teď ve všznicích jen nepohodlní lidé a pak asi zlodějíčci , ti co je uvazovali strečovou folií ke stromům a sloupům. Ostatní vězně jak jsem pochopilm propustili a vyzbrojili, viz informace z tisku. PS: nikde jsem se nedočetl, zda propustili i vrahy, ale i to je možné...

hodnocení

0x

Na území kam válka nesahá funguje vše skoro stejně. Tam kde se dostali Rusáci jsou věznice buď zlikvidované, nebo se jede dál. Záleží jak kde. Je to stejné jako s ostatními úřady.

hodnocení

0x
Ukrajinský prezident oznámil, že se rozhodl propustit z vězení každého s bojovými zkušenostmi, kdo pomůže bojovat proti Rusům, aby odčinil své zločiny. Využije k tomu stanné právo.
Odsud ...z konce února 2022, pražský plátek, berte to s rezervou (ale bylo to i na správné ČT 1, tak to musí být pravda) prahain.cz/...

Trestny prapor, oblubena to zbran proti minovym poliam a gulometnym hniezdam.

A aby byli chránění i na svobodě, mohli si - jako každý jiný slušný Ukrajinec - nafasovat zbraně.

sirokko

Za prvé, nikdo neví, co se na ukrajině děje. Myslím jako přesně neví kromě toho, že tam vlítli Rusáci.

Za druhé, propustit mukly a dát jim zbraně. To je takové hezké humanitární gesto hodno zvyklostí rovníkové Afriky. Pokud si má mukl v této situaci něco odčinit, OK, ale při humanitární pomoci a podobně. Jaksi si neumím představit, jak krirminálnická verbež jde prsama na hrdinný odpor proti uchvatitelům vlasti, TWL.

jaj*
Myslím že jim tam někdo vyhlásil zákaz opuštění země pro chlapy od 18 asi do 50 let, a vypadá že jim to tam nefunguje když si tady chodí do zoo, a jezdí si v lepších autech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]