Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznáte, že vás v práci někdo šikanuje?

Od: uhn odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
Jak poznáte, že vás někdo v práci šikanuje?
Ignorace toho co říkáte, pomluvy, nezájem o vás názor, neustálá kritika. Pokud se na něčem domluvíte posléze to je jinak a proti vám. Jen se ptám, možná to není jen seriózní a kolegiální. Nicméně jsem vždy po celém dní unavený.. Má někdo nějakou roceadu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

2x

Začít sebekritikou, protože to, co popisujete může být jen reakce na vaše chování a vaši práci. Pokud je vše z vaší strany v pořádku a přesto se vám tam nelíbí, tak asi najít si jinou práci. pokud možno takovou, kde budete dělat svoje úkoly a o jiné se nebudete muset starat. To, co popisujete šikana není, jen špatné vztahy na pracovišti.

hodnocení

1x

Šikana je podle mě něco zcela jiného - aspoň tedy v chápání nás, co pamatujeme ještě základní vojenskou sluižbu . Dnes je módní říkat šikana všemu, počínaje křivým pohledem.

Ovšem co se týče zaměstnání tam jsem to řešil vždy tak, jestli se mi v té práci líbí, jestli tam chci pracovat. Pokud jsem dospěl k názoru, že nelíbí a není výhled na nějaké zlepšení, našel jsem si lepší místo.

uhn
hodnocení

A proto se zde ptám.
diky

hodnocení

0x

Poznáte to podle toho, že vám něko dělá ze života peklo.

hodnocení

0x

Práce není zájmový kroužek nebo letní tábor. Práce je to co vás živí. V práci se nemáte bavit, ale plnit své úkoly tak, aby plat, který za práci berete byl uspokojivý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]