Nejste přihlášen/a.
Začít sebekritikou, protože to, co popisujete může být jen reakce na vaše chování a vaši práci. Pokud je vše z vaší strany v pořádku a přesto se vám tam nelíbí, tak asi najít si jinou práci. pokud možno takovou, kde budete dělat svoje úkoly a o jiné se nebudete muset starat. To, co popisujete šikana není, jen špatné vztahy na pracovišti.
Šikana je podle mě něco zcela jiného - aspoň tedy v chápání nás, co pamatujeme ještě základní vojenskou sluižbu . Dnes je módní říkat šikana všemu, počínaje křivým pohledem.
Ovšem co se týče zaměstnání tam jsem to řešil vždy tak, jestli se mi v té práci líbí, jestli tam chci pracovat. Pokud jsem dospěl k názoru, že nelíbí a není výhled na nějaké zlepšení, našel jsem si lepší místo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.