Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,chtěla bych se zeptat..
Jak to chodí ,když mám pouze 3 roky střední zdravotnické školy za sebou?Mám na mysli,co se týká práce .Je tu možnost,že seženu nějakou práci ,jako ošetřovatel nebo sanitář?Mám v plánu dodělat 4.ročník,byly tu jisté problémy ,proč jsem to nemohla letos dodělat a tak se ptám jestli je i přesto nějaká možnost..?Někde v nemocnici mi řekli,že je tu taková možnost ale záleží na jisté nemocnici.Jenže na pracáku budu asi jen braná jako člověk s hotovou základkou a nic víc.Ale na druhou stranu budu ještě student,tak bych nemusela asi jít hned na pracák ,nebo..?
Děkuji za odpověď
3 roky jakého oboru? praktická sestra? potom jste podle zákona o nelékařích kvalifikovaná pro práci sanitáře, takže pokud chcete jako sanitář pracovat, klidně se o tuto práci ucházet můžete.
Ještě zdravotnický asistent ,mělo by to být udajně stejný jako praktická sestra .
Každopádně děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.