Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chodim do 1. rocniku na gymnazium a posledni dva tydny piseme kazdy den pisemky. Jsem z toho strasne ve stresu...staci dostat jednu spatnou znamku a budu mit hned horsi znamku na vysvedceni. Nekdy se uz ani nedokazu ucit a jen z toho vseho brecim...pak jsem vycerpana a uz nic neudelam. Poradte mi prosim, co mam delat.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
asd1
3x
Důležité je postoupit do dalšího ročníku. Jestli s jedničkama nebo čtyřkama je už celkem jedno, na to se v budoucnu nikdo ptát nebude. Po maturitě se dostat na školu jakou chceš nebo si najít práci apod. A zase, nějaká koule z písemky v prváku nikoho zajímat nebude.
Takže v klidu, učit se tak jak zvládáš bez přepínání a místo bulení se jít projít ven.
jirkac
0x
Na to je jednoduchá odpověď, uvědom si že známky jsou ti k ničemu pokud se nestíháš učit na předměty který jsou ti k ničemu nebo z kterých prostě nebudeš maturovat tak je prostě vypust a věnuj se tomu co vyuzijes a z čeho budeš maturovat. Měl sem to samý do 1. Ročníku na gymplu jen dobrý známky a potom toho bylo moc tak sem se začal učit jen předměty na maturitu z ostatních 4 ale stačí když budeš mít 3 místo 2 nebo 2 místo 1 a uvidíš. A výsledek? Maturitu mám a na to jakou jsem měl známky z nějaký biologie v druháku se mě fakt nikdo neptá..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]