Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stres ze skoly

Od: johanka* odpovědí: 5 změna:
Dobry den, chodim do 1. rocniku na gymnazium a posledni dva tydny piseme kazdy den pisemky. Jsem z toho strasne ve stresu...staci dostat jednu spatnou znamku a budu mit hned horsi znamku na vysvedceni. Nekdy se uz ani nedokazu ucit a jen z toho vseho brecim...pak jsem vycerpana a uz nic neudelam. Poradte mi prosim, co mam delat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

3x

Důležité je postoupit do dalšího ročníku. Jestli s jedničkama nebo čtyřkama je už celkem jedno, na to se v budoucnu nikdo ptát nebude. Po maturitě se dostat na školu jakou chceš nebo si najít práci apod. A zase, nějaká koule z písemky v prváku nikoho zajímat nebude.

Takže v klidu, učit se tak jak zvládáš bez přepínání a místo bulení se jít projít ven.

ltz
hodnocení

3x
Skoro každý si tím prošel. Zkoušky nejsou příjemné, ale bez učení to nepujde. Takže musíš zatknout zuby, hlavně na zkoušku přijít naučená. Čas na to maš a to si představ, že někdo studuje při práci a ještě má třeba už i rodinu.

hodnocení

2x

Jasně, gympl může být i náročná škola. Je tudíž možné, že studium je těžké. A nebylo by lepší jít studovat jinou, méně náročnou školu, nebo učební obor, než být x - let ve stresu?

jirkac
hodnocení

0x
Na to je jednoduchá odpověď, uvědom si že známky jsou ti k ničemu pokud se nestíháš učit na předměty který jsou ti k ničemu nebo z kterých prostě nebudeš maturovat tak je prostě vypust a věnuj se tomu co vyuzijes a z čeho budeš maturovat. Měl sem to samý do 1. Ročníku na gymplu jen dobrý známky a potom toho bylo moc tak sem se začal učit jen předměty na maturitu z ostatních 4 ale stačí když budeš mít 3 místo 2 nebo 2 místo 1 a uvidíš. A výsledek? Maturitu mám a na to jakou jsem měl známky z nějaký biologie v druháku se mě fakt nikdo neptá..

liska5
hodnocení

0x

Každej začátek je těžkej. Tak budeš mít trojky, nó. Trojka je dobrá. Mám zkušenost, že v dalších ročnících se to bude lepšit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]