Dobrý den, lékař mi předepsal léky "Lescol XL 80mg" a já je nemohu v žádné lékárně sehnat ikdyž mám předpis. Nedají se někde jinde zakoupit prosím? Děkuji vám
Zkoušela jste si je nechat objednat (jestli ho ovšem nepotřebujete akutně)? Pokud nějaké léčivo v lékárně neměli, vždy mi nabídli možnost jeho objednání přímo od dodavatele (když ne, zeptal jsem se na to sám) max. do několika dní.
Statiny nejsou zrovna léky kvůli kterým bys měla pořádat nějakou anabázi po lékárnách. Některé studie ukazují, že u pacientů které je berou delší dobu je až 3x vyšší počet případů diagnostikované cukrovky. Takže chceš li bojovat s cholesterolem zkus rači česnek a podobné přírodní babské recepty. Ona mimochodem i ta teorie že cholesterol je hlavní příčinou ucpávání tepen má dost velké odpůrce. margit.cz/...
Dobrý den, v lékárně neměli tyto léky skladem ani je neměl dodavatel. Ptala jsem se ve více lékárnách. Na internetu je asi nekoupím také nikde? Děkuji vám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.