Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ockovani a cestovani

Od: kingkong odpovědí: 10 změna:

ahoj

chci letet 9.6 do singapuru a nemam pas ani nejsem ockovany.. da se stihnout vse zaridit? slysel jsem o jednodavkovem ockovani .. mozna by se slo ockovat uz zitra v sobotu .. no abych mel do 8 asi vse hotove .. popripade musim kontaktovat obvodaka kdyz se chci ockovat? nejde to bez nej nekde? dekuji za info a detaily popripade proc bych to nestihl nezvladl dekuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý večer, očkování je teoreticky v pohodě,žádné povinné není,pokud tedy beru v potaz že cestujete přímo z CZ a nebudete se zdržovat nikde v rizikových oblastech déle než dvanáct hodin. Ovšem doporučená očkování je fajn dodržet.. ale některá nestihnete. Váš obvodak o tom nemusí vědět, můžete se nechat očkovat jinde. Rychlé vydání pasu do pěti dní stojí kolem pěti tisíc. Takže to byste také stihnout měl. Jo a proč byste nestihl očkování? Jednoduše, protože některé mohou být například nejpozději 14 dní před odjezdem atp.
kingkong
hodnocení

Diky za info .. ja chci na ufc .. no proste mi bylo receno a i jsem se docetl ze do singapuru jen s plnym ockováním .. a ted existuje ta jednoockovaci davka kdy date jednu a uz je hotovo a nemusite davat dve? A ohledne pasu.. neco sem cetl ze do 5 dni to stoji cca 600 vystaveni pasu a do 24 hodin to stoji od 2000 nekde na ministerstvu az po 6000 podle toho kam presne pujdete . Obvodak dalsi prekazka :D nejspis si zavolam primo do centra nebo v pondeli obvodakovi ten to nezvedne tak snad .. da se vubec nekam zavolat ohledne ockovaciho infa? Dekuji
vc

Zřejmě jste z odpovědi nepochopil, že nejde jen o covid. Které vakcíny která země vyžaduje zjistíte na webu ambasády atd.

ockovacicentrum.cz/...

kingkong
hodnocení

Vlozim vas trosku overenejší web ;)
mzv.cz/...
Omlouvám se, očkování proti covidu mě už vůbec nenapadlo. Vyjadřovala jsem se k očkování typu hepatitidy,zimnice,tyfu,...

hodnocení

0x
Chci za pár dní letět přes půl světa a nemám očkování ani pas, nic... Připomínáte mi jednu hnědočešku, která se zjevila půl hodiny před zavíračkou na magistrátu a stropila scénu, že jí nechtějí vydat pas o který ani neměla zažádáno. Měla odjíždět druhý den ráno :) Vůbec nepíšete o jaké očkování máte zájem. Covidové už nestihnete ani v jednodávkové verzi a bez něj je naprosto zbytečné vyjíždět. Pak jsou tu i další povinné očkování, které taky potřebují nějaký čas k aktivaci a pochybuju, že vám to někdo nastřelí všechno naráz. Pas zrychleně stihnete, ale stojí to 3000 do pěti dnů, případně 6000 do 24h.
kingkong
hodnocení

Vy mi pripominate klasickejo čechačka kterej musi za kazdou cenu urazet a delat chytreho .. tim ze se ptam na netu vam pripominam nevychovance na ambasade? Ste asi spadl z hrusky .. slusne receno .. nevim o tom ze by bylo i jine ockovani povine .. a nenapsal jste ktere .. neumite se vyjadrovat? Hmm? Ja napsal jednodavkove … a do peti dnu stoji 600 do 24 hod 2000 kč pas
No tak si zažádejte o pas do pěti dnů za 600kč a očkování pokud jak tvrdíte není potřeba si nedělejte žádné. To povinné vám jistě rád zařídí váš obvoďák ještě dnes odpoledne. Přeji příjemné cestování - tedy s vaším přístupem prstem na mapě...
kingkong
No a furt nerekne jake ockovani jeste .. sam nevite .. a muj pristup je lepsi nez pristup ze neco nejde .. ;)

hodnocení

0x

Pas do 5 dnů stojí 3000, těch 600 bylo kdysi. A to kde vám píchnou Johnsona bez registrace si najdete tady Přehled očkovacíc/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]