Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jakým způsobem se postupuje po skončení nároku na podporu? Existuje doplatek do životního minima? Kde a jakým způsobem ( co je třeba doložit) lze žádat? Při telefonickém dotazu ( po několka marných pokusech) mě úřednice odpálkovala, že kvůli válečným běžěncům, je vše pozastaveno.
Děkuji za každou radu
Také se neptám na Váš životní osud, ale odpovím, pracovala jsem poctivě celý život, ale bohužel Covid dolehl na firmu takovým způsobem, že nás propustila. Jsem va věku nad - sát, tudíž pro " mladé , prespektivní, flexibilní atd" nezjímavá. Navíc pečující o staré rodiče.
Na úřadě práce kam chodíte by mělo být i oddělení dávek hmotné nouze. Tam si musíte zažádat osobně. Nevím kde bydlíte, ale připravte se, že si pěkně počkáte. U nás v Brně mi teď říkala známá, že si vytáhla číslo z pořadníku v 9 ráno a na řadu přišla skoro ve 3.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.