Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit, klasicky. Vyhlídl jsem si jednu pěknou pokladní u nás v poměrně vytíženém provozu. Rozhodl jsem, že bych ji trochu nesměle jako František Koudelka oslovil, nicméně je tam fakt celkem šrumec a říkal jsem si, že bych zariskoval a šel cestou, že ji předám papírek s tím, že se mi moc líbí a telefonním číslem, případně facebookem. Je to risk, protože málokterá se sama ozve. Ale byl jsem odhodlán to provést pokud ji zítra potkám.
Avšak se mi dnes trochu rozsvítilo v hlavě, dal jsem si dohromady jméno a obličej a zjistil, že už jsem ji oslovil napřímo před půl rokem, dala mi facebook a žádost dokonce potvrdila. Bohužel to bylo období, kdy jsem sledoval na Youtube různé ty chlapské kanály jak se zdokonalit se ženami, takže jsem trochu experimentoval, použil naprosto dementní balící hlášku, která možná nebyla až špatná, spíš bylo poznat, že nejsem sám sebou. Nevím, ale nakonec si mě odebrala po měsíci z přátel a ani mi neodpověděla. :D
No a teď se nabízí otázka, jestli ji napsat znovu na ten messenger. Nebo se držet původního plánu s papírkem a tel. číslem, vůbec do toho netahat messenger. Asi bych úplně nesázel na to, že si mě nebude pamatovat, protože bude, spíš by si nemusela pamatovat proč mi neodpověděla.
Napadá Vás ještě nějaký jiný způsob jak ji oslovit a pozvat na kafe? Z těch dvou vyjmenovaných je to jako když si můžete vybrat jestli se necháte střelit do levého nebo pravého kolene.
Jarine, je to marný, je to marný, je to marný...
Vy se v těch vztazích plácáte jak moucha v limonádě. Odpověděla jsem Vám už 2 x /otázky: Zvláštní chování přítelkyně a Rozchod - jak zvládnout/. Rozešel jste se asi před pouhými 10 dny a už jste zase ve stejné situaci.
Ženu si nemůžete vyhlédnout, jako jestřáb kuřátko. Vztah musí vyplynout z chování, vzájemná náklonnost by měla být oboustranná. Musíte vědět, jak na tom slečna je. Zda není čistě náhodou vdaná, nebo nemá partnera. Musíte také vědět, co jí můžete nabídnout. Tím nemyslím ale vkladní knížky. Myslím, že na to jdete špatně. Zřejmě o ni nic nevíte, jen to, že je to pěkná pokladní. A to je pro vztah málo.
Důležité je správně použít pusu. Nějaké fejsbůky a mesenžry Vám pěknou ženu neseženou. Chce to potkávat se, poznávat a mluvit. Zahodit ostych, neplácat fráze, být příjemný, zábavný společník. Zkusit ji třeba pozvat na kávu nebo na zmrzlinu. A časem se uvidí.
Opakuji to ale už potřetí - dejte si pauzu, naučte se lépe chovat k ženám. Zatím je asi posuzujete jen podle toho, zda se Vám líbí či nelíbí. Zda právě tu určitou chcete. Pozor, abyste se pro ženy ve svém okolí nestal "loudilem", před kterým budou utíkat. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.