Nejste přihlášen/a.
Ahojky. Dnes mě trhali zoubek . A jak to tak chodí, tak jsme si v čekárně povídali. A jedna paní řekla něco o tom, že se zuby to je jako s chodidlem. Tak jako máme na chodidle body, které jsou "spojeny" např s ledvinami,játry apod, tak prý i jednotlivé zuby značí různé orgány
. Tak by mě zajímalo, o co jsem to vlastně dneska přišla (kromě šestky vpravo dole)
. Nevíte někdo o nějakém odkazu? Díky
moc takovým věcem nevěřím ač jsou a dějí se i věci záhadné, možná jen záhadné naší neznalostí
VZTAHY S ORGÁNYO propojení zubů s orgány se píše v některých publikacích, ve stručnosti něco zopakuji. Myslím, že je to zajímavé: l Jedničky nahoře mají vztah k ledvinám, dolní patří k močovým cestám a měchýři.
Špičáky signalizují stav jater a žlučníku, předstoličky hlásí stav pankreatu a žaludku, stoličky patří k plicím a tlustému střevu, osmičky mají spojení na srdce a tenké střevo.
Většina zubů a dásní k nim přiléhajících má vztah k trávení a zažívání. Lze z toho vyvodit, že obvyklé chyby jsou ukryté v dietě a některé se vztahují k "vodnímu hospodářství".
doplněno 27.07.10 20:39:a ještě tady je o zubech a vztahu či vlivu na zbytek těla
obecně je toho na netu mraky
Alfe. Vidíš to. Mrkla jsem na odkaz od Tebe. Od mala mám dost vážné onemocnění jater. A nevyrostly mi horní špičáky. Je to náhoda?
To jako jestli náhodou nejste zároveň po operaci slepého střeva?
Ale vážně, u chodidla je to známé,ale podobnou teorii o zubech jsem opravdu ještě neslyšel...
Tak Sebi jestli tomuto věříš , tak mám dojem, že se šeskou vpravo dole vzal zubař i moudráky.:D
doplněno 27.07.10 20:51: Jinak si myslím , že jsi přišla minimálně o 30Kč
Are. Nebuď drzej . Přišla jsem o 180,-Kč (dostala jsem lahvičku živé léčivé vody
). Hele, pravda je, že tyhle body máš na chodidle , na duhovce, na ušním lalůčku (:D). Kdo občas má migrenu a jí hromady prášků, tak ví co to je za bolest. A přitom máš na těle bod, kde migrenu zastavíš. Za chvilku bolest odezní. Je toho strašně moc, co o svém těle nevíme. Leckdy si opravdu můžeme pomoci sami. Takže se tomu nevysmívej
. Počkej až Ti při stříkání auta lupne v zádech a budeš chtít pomoct. Na kolenou mě budeš
za odpuštění.
P.S. moudráky dááááávno nemám
Soucítím s vámi, já jak slyším zubař tak omdlívám. Roky marně vysvětluji zubařce, že nepotřebuji injekci jelikož bolesti se nebojím ale se zubařů mám fóbii. Na ty body zuby-chodidlo a jiné orgány se zeptám švagrové, ale až za týden je na akci jogínů a veganů a těmito věcmi se zabývá.
No za totáče bylo víc takových, co se bálo otevřít (hu) ústa , a nejen u zubaře. V té době naši přední stoomatologové vypracovali světově unikátní postup trhání zubů konečníkem.
Ano Kartaginče, naši stomatologové yli vždycky experimentátoři...
Sebodko, buď ráda, ře nejsi chlap...
Hop. Jak jsem stará, tak jsem hloupá. Já si vždycky myslela, že to, co má ten chudák vytržený, má spojitost s mozkem. ne se zubama
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.