Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojitost orgánů se zuby

Od: sebod* odpovědí: 20 změna:

Ahojky. Dnes mě trhali zoubek *plac*. A jak to tak chodí, tak jsme si v čekárně povídali. A jedna paní řekla něco o tom, že se zuby to je jako s chodidlem. Tak jako máme na chodidle body, které jsou "spojeny" např s ledvinami,játry apod, tak prý i jednotlivé zuby značí různé orgány*nevi*. Tak by mě zajímalo, o co jsem to vlastně dneska přišla (kromě šestky vpravo dole)*smich*. Nevíte někdo o nějakém odkazu? Díky :)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

moc takovým věcem nevěřím ač jsou a dějí se i věci záhadné, možná jen záhadné naší neznalostí

VZTAHY S ORGÁNY

O propojení zubů s orgány se píše v některých publikacích, ve stručnosti něco zopakuji. Myslím, že je to zajímavé: l Jedničky nahoře mají vztah k ledvinám, dolní patří k močovým cestám a měchýři.

Špičáky signalizují stav jater a žlučníku, předstoličky hlásí stav pankreatu a žaludku, stoličky patří k plicím a tlustému střevu, osmičky mají spojení na srdce a tenké střevo.

Většina zubů a dásní k nim přiléhajících má vztah k trávení a zažívání. Lze z toho vyvodit, že obvyklé chyby jsou ukryté v dietě a některé se vztahují k "vodnímu hospodářství".

mladazena.maminka.cz/...

doplněno 27.07.10 20:39:

a ještě tady je o zubech a vztahu či vlivu na zbytek těla

esoterika.cz/...

obecně je toho na netu mraky

sebod*
hodnocení

Alfe. Vidíš to. Mrkla jsem na odkaz od Tebe. Od mala mám dost vážné onemocnění jater. A nevyrostly mi horní špičáky. *ee* Je to náhoda? *nevi*

malvinka*

Alfíčku, prosím prosím zjiš´tuji, že jsi se osvědčil a tak po takovém úspěchu zadám těžší oříšek.

Existuje chiropraktická mapa páteře na obdobném principu souvislosti s tělesnými orgány. Hledala jsem před časem leč marně nenašla, prosím ukaž, že jsi lepší než strýček G.:)

Děkuji Malvi

sebod*
hodnocení

Malvi., neopisuj *bum**slunce*

hop®
hodnocení

0x

To jako jestli náhodou nejste zároveň po operaci slepého střeva? *ee**smich*

Ale vážně, u chodidla je to známé,ale podobnou teorii o zubech jsem opravdu ještě neslyšel... *nevi*

cyril*
hodnocení

0x

Že by o poctivost? Ale opravdu nevím - nesvítil jsem u toho. *hi**smich*

sebod*
hodnocení

Cyrilku. To by ten vytržený zub měl zpoždění víc jak třicet let :D

cyril*

Vždyť říkám, že nevím. nesvítil jsem tehdy ani dnes.

hop®

Přesně toto mne napadlo jako první, akorát mi chybí Tvoje dávka sarkasmu, abych to napsal! *smich*

ar*
hodnocení

0x

Tak Sebi jestli tomuto věříš , tak mám dojem, že se šeskou vpravo dole vzal zubař i moudráky.:D

doplněno 27.07.10 20:51:

Jinak si myslím , že jsi přišla minimálně o 30Kč*smich*

sebod*
hodnocení

Are. Nebuď drzej *bum*. Přišla jsem o 180,-Kč (dostala jsem lahvičku živé léčivé vody *haha*). Hele, pravda je, že tyhle body máš na chodidle , na duhovce, na ušním lalůčku (:D). Kdo občas má migrenu a jí hromady prášků, tak ví co to je za bolest. A přitom máš na těle bod, kde migrenu zastavíš. Za chvilku bolest odezní. Je toho strašně moc, co o svém těle nevíme. Leckdy si opravdu můžeme pomoci sami. Takže se tomu nevysmívej *cert*. Počkej až Ti při stříkání auta lupne v zádech a budeš chtít pomoct. Na kolenou mě budeš *modla* za odpuštění. *smich**slunce*

P.S. moudráky dááááávno nemám *frajer*

ar*

Sebi kdyby to tak se zubama opravdu bylo, tak v tom případě je můj pantáta se zubní náhradou nejspíš Zombie *smich*

Pokud ti to zmírní bolest , tak včera a dnes jsem dělal dlažbu a v zádech mně opravdu louplo, ale zatím dobrý ,ještě nechodím jako připosr... sax.:D

lidus*
hodnocení

0x

Soucítím s vámi, já jak slyším zubař tak omdlívám. Roky marně vysvětluji zubařce, že nepotřebuji injekci jelikož bolesti se nebojím ale se zubařů mám fóbii. Na ty body zuby-chodidlo a jiné orgány se zeptám švagrové, ale až za týden je na akci jogínů a veganů a těmito věcmi se zabývá.

sebod*
hodnocení

Lidus. Mě zase musí dát doktorko injekci ještě ve dveřích. Jinak tu papulu ani neotevřu. *smich*

ar*

Sebi "frantíci "už na tom pracujou pravo.novinky.cz/... :D

No za totáče bylo víc takových, co se bálo otevřít (hu) ústa , a nejen u zubaře. V té době naši přední stoomatologové vypracovali světově unikátní postup trhání zubů konečníkem.

hop®

Ano Kartaginče, naši stomatologové yli vždycky experimentátoři... *smich*

doplněno 31.07.10 12:58:

Sebodko, buď ráda, ře nejsi chlap...:)

Spojitost orgánů se zuby
sebod*
hodnocení

Hop. Jak jsem stará, tak jsem hloupá. Já si vždycky myslela, že to, co má ten chudák vytržený, má spojitost s mozkem. *smich* ne se zubama *sok*

To je na mozku zcela nezávislé, ale v adě případů ho nahrazuje.

malvinka*

Sebod ta injekce je napřivítanou, abys mohla pozdravit*smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]