Zdravím rád bych se zeptal jak mám oslovit holku s kterou se od vidění znám už 7 let ale nikdy jsme se ani nepozdravili zkrátka jen vím kdo to je ona ví kdo já jsem ale nikdy jsme se nebavili nebyla příležitost Chodili jsme spolu do školy ale já už skončil a nepůjdu tam, vidím ji jen na vesnici u známých kde bych ji rád oslovil ale nevím jak S jejími rodičema se docela znám tak bych nerad byl za blbce ... Prosím o seriózní odpověď ne ironicky
Zdravím. Určitě začít pozdravem. Podívat se do očí, usmát se - ahoj, jak se máš? A uvidíte jestli i ona projeví o komukaci s Vámi zájem.
jirkac
Tak jako 7 let kolem sebe jen projdem nepozdravime se a najednou je takováhle věta ahoj, jak se máš myslím poněkud nevhodna
tak
Ale jak jinak jí chcete oslovit, než tím, že začnete pozdravem. Je to dobrá rada, takto ona hned zmerčí, že se něco děje, něco příjemného, když jí jako pozdraví kluk, který zatím kolem ní chodil bez povšimnutí. Na tom není nic špatného, prostě se vám začala líbit .A jestli i vy jí, bude jen ráda, že jste ten krok udělal a na konverzaci se napojí.
jirkac
Jakoby to je pravda ale to by chtělo začít něčím serioznejsim nějakou otázkou co je třeba vyřešit Například jestli neví to a to... ale ne prostě jak se máš začít
tak
Tak třeba potom hned navázat, já tě nebo vás tak trochu znám od vidění,.Pak si už další řeč připravte, ona určitě nebude stát němá jako socha, také něco prohodí. Pak už to bude jednodušší. Hlavne by měla poznat, vycítit, že se vám líbí.
Dobrý den, znáte se 7 let a dosud nebyla žádná konverzace. Myslím si, ze už je na vše pozdě - příležitosti bylo hafo a všechny nevyužité. Už ji nechte někomu jinému, kdo je vetsi borec. Zdravím!
jirkac
Nenazyval bych to příležitostma když ji potkáš ve škole mezi 500 lidma tak to není prilezitost se začít bavit a když ji vidím z auta například jen tak to taky bohužel
jotidom
Vlož jí papírek se svým telefonním číslem do ruky a řekni: ozvi se mi... a nechej to na ní... vždy si vybírá žena
usměj se. měl milý obličej. měj hezky upravené vlasy. neměj špinavé oblečení. a to jak ji oslovíš záleží na situaci. co se zrovna bude dít. Můžeš tu situaci okomentovat před ní. NEPTEJ se na to jak se má. Mužeš se zeptat jestli teď studuje a kam po škole přestoupila. Řekni že jsi ji chtěl oslovit už na škole, ale neměl si příležitost. Konverzace se pak nějak rozvine. A jestli ne, tak to moc nenuť, protože pak to bude nepříjemný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.