Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Analgosedace pro dítě

Od: pavelll odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,máme dceru 8l která má strach ze zubaře.Jednou se ošetřit nechá,ale pak několik návštěv neotevře ani pusu a je to asi horší a horší.Přemýšlíme vzhledem ke stavu jednoho nebo dvou zoubků o analgosedaci.

Jsme z Plzně.Máte někdo zkušenost ,poradíte kam,nebo jak zbavit dítě panického strachu ze zubaře?

Děkuji za informaci a případnou pomoc.

S pozdravem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Analgosedace je skvělá. V Plzni bude určitě spousta klinik, kde ji nabízí. Musí být přítomný anesteziolog, ale oproti narkóze je to bezpečné "oblbnutí". Neváhal bych. ;)

hodnocení

2x

Brácha si s malým synovcem našel zubaře, který použil oxid dusný (rajský plyn).
Co použít nějakou formu odměny, pokud bude statečný?

hodnocení

0x

V 8 letech by se dítě už mělo u lékaře umět chovat. Chce to správnou výchovu.

Vzpomínám - u zubaře jsem ovšem vyváděla také. Byly mi ale zhruba 4 roky. Byl to ale "hodný pan zubař, který rozdává dětem hračky." A tak na mě u něj čekal hezký plyšový pejsek, kterého mu mamka před mým ošetřením podstrčila. Od té doby jsem ho vzala na milost a ošetření bylo v pohodě. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]