Dobry den, chtela bych se zeptat, jak se da rozvest s cizincem? Moje situace je nasledujici: Poznala jsem manzela, kdyz jsem byla na pesim pochodu v USA, po 8 mesicich me pozadal o ruku, nacez jsem prisla do jineho stavu. V unoru 22 jsme se vzali v USA, ja se vratila zpet do CR s tim, ze podame zadost o manzelske vizum do USA. Mezitim jsem ale usoudila, ze jsme se unahlili a kulturni rozdily byly neprekonatelne. V CR jsme v procesu uznani manzelstvi. Co ted s tim? Kde zadat o rozvod, pokud se toto nezmeni? Nikdy jsme spolu nebydleli. Dekuji.
Zdravím. Asi neporadím,ale přidám taky něco. Hodně dobrá známá se zamilovala do tunisana,strásná láska hned si ho po půl roce musela vzít.Všichni jí to rozmlouvali že je to zbytečné.atd.Vzali se v čr.přijel pobyl týden.na všechny šířil usměvy.pak zdrhnul do raichu,bez nevěsty ale už občan EU.po par měsících a telefonech rozvod.Toho papírování furt ho uhánéla..pak vysvětlování na CZ.Policii jestly to nebyla učelová svatba za prachy.No po roce konečne rozvedená.a roštípla to tak že si přivezla černocha s francie..opět se vdala. A podotýkám Vysokoškalačka.Mudr. Jen že nejste sama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.