Dobrý den nemůžete mi někdo prosím poradit co mám přinést kamarádovi do nemocnice po operaci? Je mu 17 a vůbec nevím co je vhodné přinést a udělat mu nějakou menší radost má rád boty a auta (sbírá je) tak mě napadlo to nějak využít ale nevím takže si nechám od vás poradit
to je individuální, jestli si dotyčnej vůbec něco přeje. mě pustili ze špitálu po operaci minulej týden, a byl jsem rád, že tam za mnou nikdo nelezl a netahali na pokoj kdejaký zbytečnosti boty ani auto mu tam asi nosit nebudeš, na jídlo radši zapomeň páč nevíš jestli nemá nařízenou nějakou dietu, tak snad nějakej model auta, angličáka, jestli se tomu tak dneska mezi mladejma ještě říká
Podle toho, jakou operaci. Pokud se netýká trávení, tak bych mu přinesla něco dobrého na jídlo, co se dá skladovat. V 17 ti tam, musí být pořád hladovej. Tak třeba broskvový kompot, mexický tuňákový salát z LIDLu, oříšky kešu, mandle, uheráček, mošt. Nebo sešítek sudoku a sudokovou tužku /obostrannou/. Případně pár nových časopisů o autech a p.
Kdyby měl aspoň 27, nebo 37, tak by mu radost zřejmě udělalo pivo a cigarety. Pošli za ním jeho kámošky, ty mu také udělají radost. I s prázdnými rukami.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.