Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dětský cestovní pas do 24 hod?

Od: llenicenecka* odpovědí: 9 změna:

Moc vás prosím o radu.Mám 7-letou dcerku,dostala šanci jet pozítří do CDhorvatska,ale bohužel nemá vlastní cestovní pas.Nevíte prosím zda se ještě vydávají dětské cestovní pasy do 24h?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Tzv. bleskový pas bez strojově čitelných údajů, pro děti 5-10let za 1000Kč ale pokud jsou mé informace dobré, tak toto bylo zrušeno k poslednímu březnu 2010.

llenicenecka*
hodnocení

nééééééé,ale i tak moc děkuji.

lidus*

Raděj se zeptejte přímo na úřadu, myslím, že bylo potřeba mít 2 fotky a nevím zda Chorvati i letos vyžadují pokud dítě mladší 15 let cestuje s jinou osobou než - li rodičem mít jakousi plnou moc, přeloženou a úředně ověřenou.

llenicenecka*
hodnocení

Děkuji,mně snad odvezou:o))

cyril*

Do toho Chorvatska?

llenicenecka*
27.07.10 20:56
hodnocení

kéžby..

filipecjiri*
hodnocení

0x

Rychlý cestovní pas nedělají měli jsme tu samou možnost Rodiče chtěly vzít naše děti na Slovensko tak jsme začly zařizovat pas. Je potřeba na matrice papír o Státním občanství (nebo tak nějak se to jmenovalo) a pak na pasový kde ji vyfotí sami. Od pěti let má pas platnost 5 let do pěti let je platnost na 1 rok. Ten je do tři Týdnů. Pak nám dali možnost za 1000kč a ten by byl do týdne ale nemohla nám paní slíbyt na 100% že příjde.

llenicenecka*
hodnocení

http://www.chytrazena.cz/rodina/finance/potrebujete-cestovni-pas-pro-dite-pripravte-si-pevne-nervy-334.html

našla jsem tento odkaz a známý celník mi ted napsal,že se pořád dělají,a na naší pasovce i fotí,tak to snad je pravda..

llenicenecka*
hodnocení

hoootovo,máme pas,teda ránko jdu pro něj:)).stojí 100kč,platí půl roku.

doplněno 29.07.10 10:49:

překlep,stojí 1000kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]