Nejste přihlášen/a.
Já měl celý život taky problém s přibíráním. Měl jsem problém do sebe dostat tolik jídla, většinou nemám hlad, nepotřebuji jíst, cítím se fajn.
Mám nejspíše rychlý metabolismus a jsem ektomorf.
Pak jsem zkusil na pár měsíců Manu (nebo Saturo, ale tam zrušili mojí oblíbenou verzi) a přibral jsem z 60 na 67.
Jen díky maně, protože jsem denně do sebe navíc dostal 1500-2000 kcal v pití.
X let jsem vážíl 60-61 a nikdy se mi nepovedlo jít přes. Až díky Maně.
Jako bonus ušetříš peníze a čas (vařenín, nakupování, uklízení po vaření a jídle).
Pokud si splníte, co si přejete, tak budete možná tlustší, ale nebudete zdravý! Budete mít nedostatek krvinek, budou vám padat vlasy, kazit se zuby, budou Vás trápit vyrážky, časté infekce, únava,...Tělo se bude rychleji opotřebovávat, jelikož nebude mít dostatek materiálu na neustálou obměnu buněk ve tkáních. Pokuste se přibírat především z takových potravin, které Vám dají stavební materiál, to znamená bílkoviny - maso, ryby, vejce, šunka, tvrdý sýr, tvaroh, luštěniny a minerály- zelenina, ořechy,mandle, cereálie, kvalitní oleje, ovoce...
A mezi tím si dávejte ony sacharidy, kalorické potraviny, po kterých hlavně přibývá podkožní tuk, jako chleby se škvarkama, buchty, pizzy, vlastně všechny přílohy, rýžové nákypy. A ty ovesné kaše, jako druhou večeři ještě s datlema, hořkou čokoládou ap,
On ten sport a pohyb je na místě, neboť všechny ty reakce, kde se přeměńuje strava na svaly, tuky a energii, potřebují vydatné okysličení.
Nevím, kolik Vám je let, ale při těch různých povinných prohlídkách lze poprosit lékaře, aby Vás poslal k endokrinologovi. Ten řeší hormony... a růstový hormon také...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.