Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přibrat BEZ CVIČENÍ?

Od: rimin odpovědí: 13 změna:
Potřebuju vědět jak co nejrychleji přibrat bez jakékoliv návštěvy fitka. Keců o vychrtlé postavě už mám po krk a potřebuju pouze špeky a NE SVALY. Chtěl bych vážit cca 80 kg místo aktuálních 55 kg - postava je na 180cm vysokém chlapovi opravdu k pobl... . Děkuju za radu

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
A ten tuk vaší postavu vylepší?
To jste teda zcela "mimo".
Sice uznávám, že s těmi parametry co píšete, asi vypadáte dost zvláštně, ale prostě k tomu máte nějaké dědičné dispozice.
Nechcete svaly? To je ve vašem případě ovšem chyba, protože při parametrech 180cm/55kg žádné svalstvo snad ani nemáte (mimo srdečního svalu). Sem tam nějaký sval by se Vám asi hodil.

hodnocení

2x
Pijte mezi hlavními jídly sacharidové nápoje nebo případně ovesné vločky s mlékem. Zaměřte se místo tuků taky na sacharidy.

hodnocení

0x

Já bych Vám poradila, abyste si přestal myslet, že tady jsou samí pitomci, kteří na takovýto nesmysl skočí.

rimin
hodnocení

Jaký nesmysl? Prostě potřebuju přibrat pouze tuk bez svalů. Nevidím na tOm nic špatného...
dada*
Presne...uz je jich tu plna poradna...rikam to porad

tomaso
hodnocení

0x
Musíš jist, ale to evidentně neděláš, tak netuším proč chceš po nás nějaké rady...
rimin
hodnocení

Jím vic než dost. Nemám problém sníst celou pizzu, každý den snídaně (sladká), oběd - maso smažené i pečené (klidně 2 porce) a večeře taky tučná...
tomaso
Celou pizzu snim bezne, to se není čím chlubit.
Jis málo, musíš jist víc. Pokud ti nejde o kvalitu hmoty, je to jenom o množství..

hodnocení

0x

Já přibral po bouračce na motorce , 3 měsíce skoro bez pohybu a 15 kg nahoru .Ale nedoporučuju...

radeon*
hodnocení

0x

Já měl celý život taky problém s přibíráním. Měl jsem problém do sebe dostat tolik jídla, většinou nemám hlad, nepotřebuji jíst, cítím se fajn.

Mám nejspíše rychlý metabolismus a jsem ektomorf.

Pak jsem zkusil na pár měsíců Manu (nebo Saturo, ale tam zrušili mojí oblíbenou verzi) a přibral jsem z 60 na 67.

Jen díky maně, protože jsem denně do sebe navíc dostal 1500-2000 kcal v pití.

X let jsem vážíl 60-61 a nikdy se mi nepovedlo jít přes. Až díky Maně.

Jako bonus ušetříš peníze a čas (vařenín, nakupování, uklízení po vaření a jídle).

liska5
hodnocení

0x

Pokud si splníte, co si přejete, tak budete možná tlustší, ale nebudete zdravý! Budete mít nedostatek krvinek, budou vám padat vlasy, kazit se zuby, budou Vás trápit vyrážky, časté infekce, únava,...Tělo se bude rychleji opotřebovávat, jelikož nebude mít dostatek materiálu na neustálou obměnu buněk ve tkáních. Pokuste se přibírat především z takových potravin, které Vám dají stavební materiál, to znamená bílkoviny - maso, ryby, vejce, šunka, tvrdý sýr, tvaroh, luštěniny a minerály- zelenina, ořechy,mandle, cereálie, kvalitní oleje, ovoce...

A mezi tím si dávejte ony sacharidy, kalorické potraviny, po kterých hlavně přibývá podkožní tuk, jako chleby se škvarkama, buchty, pizzy, vlastně všechny přílohy, rýžové nákypy. A ty ovesné kaše, jako druhou večeři ještě s datlema, hořkou čokoládou ap,

On ten sport a pohyb je na místě, neboť všechny ty reakce, kde se přeměńuje strava na svaly, tuky a energii, potřebují vydatné okysličení.

Nevím, kolik Vám je let, ale při těch různých povinných prohlídkách lze poprosit lékaře, aby Vás poslal k endokrinologovi. Ten řeší hormony... a růstový hormon také...

jenda22
hodnocení

0x
Tuk? Dlouho nikde takovy dotaz nebyl. Veprova kolena na vecer, tlacenka . Zadny problem .
liska5

Je tenkej, jak tyčka, tak by měl rád podkožní tuk. A ten mu přibude ze všeho kalorického.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]