Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mastrubace u ženy

Od: muliguli odpovědí: 16 změna:
Dobrý den, chci se zeptat žen, jestli masturbují, jak a od kolika let. Je to zdravé? Zkouším to, ale ani jednou mi to nic nepřineslo, a jak poznám orgasmus?
Díky.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

5x
To tady nemůžu veřejně napsat. Je to chování pudové, člověk ví jak na to. Pokud vám to nikdy nic nepřineslo, pak masturbaci vaše tělo nepotřebuje a vy to děláte jen proto, že se o masturbaci všude píše.

Pudové chování - buď to pude anebo nepude?*smich*

dada*

já za to nemůžu, ale musela jsem se nasmát,tomu výroku,d

hodnocení

2x

A potřebujete to v 15 k životu? Kluci asi jo, těm se to z hlavy nevypaří, ale vy máte určitě čas. Lepší je to ve dvou.

tt
Souhlasím, mě samotnou to nebaví a nic mi to nedává. Ovšem když se do toho pustí partner je to úplně jiný prožitek
jenda22
Cas na co? To je odpověď... Kdyz ma chut, tak proc ne?
lucc
A mne to zase samotnou baví víc jak s chlapem :-D

dada*
hodnocení

2x
Dalsi troll...cela poradna je jich uz plna
Když čtu některé tvoje výplody, zařadil bych tě mezi ně! Klidně.

jaros70*
hodnocení

2x
Zdravá je a je to záležitost těla, ne rozumu. Ženy podobně jako muži masturbují až do vysokého věku který je na hraně zdraví. Ženy jsou víc ohroženy bakteriálními nemocemi než muži. Muž se dotýká při masturbaci žaludu ze kterého vyloučí ven sperma. I tak by měli chlapci umývat penis. Větší přenos bakterií z okolí do pochvy hrozí při masturbaci s nečistými prsty. Ve vagíně mohou vzniknout různé kvasinky. Na rozdíl od penisu který vylučuje ven možné nákazy, v pochvě tomu tak není. V pochvě mohou vznikat nemoci. Proto je zdravý orgasmus který zaručí vyměšování ven. Je důležité věnovat pozornost čistým prstům, stříhání nehtů. To je zásadní odpověď pro zdraví.

hodnocení

1x

Kolko mate rokov a ako dlho to skusate?

muliguli
hodnocení

Je mi 15, zkouším asi půl roku.

15 roků a nic to s vámi nedělá, nevadí, to neuspěcháte. Tak to nedělejte a za čas to přijde samo, chuť, touha, i uspokojení. To není závod s časem, o nic nepřicházíte, přijde to. Jsou i jiné radosti života!

dada*

já se divím, co sem lidi dávají za otázky, s tímto bych se asi obrátila někam jinam, nebo asi spíše nikam,d

lucc
Bravo už neexistuje přece

miaa
hodnocení

0x

ano masturbuji pokaždé co jdu do vany. prstama mi to moc nejde, jelikož potřebuji větší tlak a rychlost a po pár minutách mi prsty umírají:D vždycky si lehnu pod tlak proudu a čekám. první orgasmus vždycky dostanu tak po minutě a půl až do dvou minutách. při masturbaci ti zcitliví klitoris a musíš pokračovat tak dlouho dokud neucítíš intenzivní příjemný pocit, který ucítíš po celém těle. poznáš to, vždycky. trvá asi 10 sekund, tedy aspoň pro mě. masturbuji už od 12 let. a pokud ti nepomůže ani ten tlak vody tak zkus nějaký hračky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]