Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česká televize zkouší trpělivost?

Od: herd® odpovědí: 7 změna:

Chtěl jsem se podívat na hokejové zápasy na webu české televize: ceskatelevize.cz/... (další díly doly) Je tam 5 zápasů ,kde hrajde Česká republika, hledal jsem tedy v názvu "česk"

Chtěl jsem se podívat jen na sestřihy, jsou tam vždy dvojice plný zápas a sestřihy.

Nezkrácené zápasy jdou přehrát všechny. to je OK Proč ale u Česká republika- ŠVÉDSKO, Česká republika - Rakousy, , ČesKO - LotyšSSko, Čechie- Británie Je z licenčních důvodů nelze přehrát / pouze lze přehrát souběžně s vysíláním.

Proč ta sakra nejde? Je mi platné jak mrtvému zimník, že ze mohu podívat na sestřih Švýcarsko Francie nebo dokonce Dánsko Francie

Nebo snad česká televize nějak předpokládá, že ČEchy bude zajímat Zápas Německa, Slovenska? A sestřihy zápasů, kde hraje Česko je jim šumák?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x
Dobrý den, mate to tam zřetelně a česky uvedeno - licenční důvody. Zdravím!
hodnocení

a rozumové důvody ,proč zrovna zápasy, kde figuruje zrovna (docela poptáváná, soudě podle to ho že Česká televize působí především pro české uživatele) "Česká republika" byly postiženy, zatímco nějaká Itálie, Francie, Slovensko ne.

makk

Rozumový důvod je ten, že ČT koupí licenci na vysílání pouze přímého přenosu právě proto, že licence na záznam je žádaná a tudíž drahá.

hodnocení

0x

Protože ty země, které jste zde vyjmenoval, ty poplatky asi zaplatili a Češi ne. Což by mne vůbec nepřekvapilo. Já se na sport nedívám, ale tak jsem rozuměla odpovědi Bena. Já jsem se chtěla podívat na dva filmy přes červené tlačítko a nemohla jsem, jelikož také nebyly zaplaceny poplatky. Pouze na ten jeden vysílací den, kdy to vysílali normálně a pak už ne. Jenomže já se v tu chvíli dívat nemohla. Hlavně že jim poplatky za televizi každý měsíc platíme, ale oni by pak měli málo ve svých kapsách, kdyby ty peníze používali pro spotřebitele.

hodnocení

Co je zase tohle? (přenos hokeje jde OK hned pod tím, ale proč je tedy stránka upravená?) j Vy\padá to jako kdyby nešlo nic na webu sport, ale hokej tam dali, aby tam bylo aspo%n tohle

Nouzový režim

Vážení diváci,omlouváme se, museli jsme dočasně omezit provoz webu ČT sport.Živé vysílání můžete sledovat na této stránce.Děkujeme za pochopení.

Protože nápor sledujících, tak aby to nespadlo úplně, přepli stránky na jednodušší verzi.
hodnocení

Zvláštní, od půlky to šlo v původním kabátu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]