Nejste přihlášen/a.
0x
Sledovala jsem. Každý další díl už vlastně hlavně kvůli zájmu, co je všechno možné splácat dohromady. Seriál byl překombinovaný, občas nesrozumitelný, přehnaně akční. Věrohodná byla jen špína v politice. Nejsilnější dojem to na mě udělalo hned v prvních minutách prvního dílu. Těšila jsem se na slovenštinu a ono to bylo předabované! Česká televize, která neustále naříká na nedostatek financí, doslova vyhodila kupu peněz za zbytečný dabing. Pouštěla jsem si tedy z archivu originál verzi. Mimo jiné i proto, že ve stejnou dobu dává Prima Krimi opravdu kvalitní anglický detektivní seriál.
Abych jen nekritizovala - Milan Bahul uznání zaslouží.
0x
0x
-kdo byl starší "Utajený chlap", kdo ho ovládá a okomu velí
- co měla Lenka podepsat od utajeného chlapa (nějakou mlčenlivost, asi nebo "nalajnovanou výpověď)
- kdo v 8. dílu dal "ministrini" za auto lísteček(Dan?)
-kdo povolal v 8. dílu na "parkoviště" Bodyguarda
- kdo ovládá Bodyguarda (Attilu Végh/Karlose vémolu)
- Kdo řídil auto zabíjejícího brázdu (utajený chlap prý djen poskytl auto) v 7. dílu
a je toho víc, například že podskalskému není rozumět skoro nic
doplněno 24.05.22 02:00: a kdo byl ten "cizinecký legionář" /8. díl(
a "Naši chlapci mají záznam z místa činu (Etzler říká sk ministrovi) a je na něm vyražané okýnk do kuchyně, jak tvrdí andrik"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.