Jaký na něj máte názor? Dneska běžel poslední díl a za mě to byl díl nejlepší. Stejně jako celý seriál. Vůbec jsem nečekal, že to skončí takhle. A sledovali jste ho raději v českém znění nebo ve slovenském originálu. Já jsem ten druhý případ.
Sledovala jsem. Každý další díl už vlastně hlavně kvůli zájmu, co je všechno možné splácat dohromady. Seriál byl překombinovaný, občas nesrozumitelný, přehnaně akční. Věrohodná byla jen špína v politice. Nejsilnější dojem to na mě udělalo hned v prvních minutách prvního dílu. Těšila jsem se na slovenštinu a ono to bylo předabované! Česká televize, která neustále naříká na nedostatek financí, doslova vyhodila kupu peněz za zbytečný dabing. Pouštěla jsem si tedy z archivu originál verzi. Mimo jiné i proto, že ve stejnou dobu dává Prima Krimi opravdu kvalitní anglický detektivní seriál.
Abych jen nekritizovala - Milan Bahul uznání zaslouží.
Mě by zajímalo, zda to je podle nějaké knihy, kde bych si to přečetl celé, něco tam chybí a zajímá mě -kdo byl starší "Utajený chlap", kdo ho ovládá a okomu velí - co měla Lenka podepsat od utajeného chlapa (nějakou mlčenlivost, asi nebo "nalajnovanou výpověď) - kdo v 8. dílu dal "ministrini" za auto lísteček(Dan?) -kdo povolal v 8. dílu na "parkoviště" Bodyguarda - kdo ovládá Bodyguarda (Attilu Végh/Karlose vémolu) - Kdo řídil auto zabíjejícího brázdu (utajený chlap prý djen poskytl auto) v 7. dílu a je toho víc, například že podskalskému není rozumět skoro nic doplněno 24.05.22 02:00: a kdo byl ten "cizinecký legionář" /8. díl( a "Naši chlapci mají záznam z místa činu (Etzler říká sk ministrovi) a je na něm vyražané okýnk do kuchyně, jak tvrdí andrik"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.