Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žít jako kaskadér

Od: futra odpovědí: 5 změna:

Nevíte prosím vás na jakém albu zpěváka D.Jandy je píseň Žít jako kaskadér.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Velký flám

Přesně... album vyšlo v roce 1984.

Píseň se pak přirozeně objevila i na kompilačním albu Zlatý výběr z roku 1993.

Tak píseň sice vyšla 1984, ale ne na albu... na něm o dva roky pozděj. Viz moje odpověď.

Špatně jsem interpretoval informace.

hodnocení

2x

Na LP Říkal si Hurikán!

hodnocení

1x

Tak mi to nedalo, trochu jsem zapátral a pravdu máte vlastně oba dva... @Diesel je blíž, ale netrefil přesně. Otázka je jestli by autor otázky považoval Singl za album.

" Žít jako kaskadér"poprvé vyšlo u Supraphonu v roce 1984 na singlu . Na druhé straně desky byla píseň "Hráli jsme kličkovanou". Tento singl ve stejné podobě vyšel znovu v letech 1985 a 1986. discogs.com/...

Dalšího vydání se píseň dočkala v roce 1986 už na albu s názvem Hurikán (nikoliv Říkal si hurikán). Kde byla mimo jiné opět i "Kličkovaná"a stejnojmenná píseň "Hurikán"ve dvou verzích.

DvojCD Velký flám (Zlatý výběr) pak vyšel až v roce 2018.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]