Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nadýmaní v břiše

Od: verus18 odpovědí: 6 změna:
Ráda jím,jsem plnostíhlá a nepozorovaně pouštím větříčky,které nepříjemně jsou cítit.Mému příteli to u nedělního oběda vadí a vyčítá mi to.Jak mu mám vysvětlit,že to je přirozená reakce těla na stravu,čím to utlumit před ním nevíte náhodou?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ani se nedivím, že to někomu vadí a zvláště pak u jídla. Spíše by někdo měl vysvětlit Vám, že pouštět větry máte chodit na Wc a nezamořovat ovzduší druhému. Je to nechutné a bezohledné vůči druhým. To Vás nenapadlo?

To je zase troling, nic ine , bloknite ho.

hodnocení

1x
Prirodzena reakcia tela na stravu je aj produkcia stolice , ale slusne vychovani nekadia v obyvacke a pred ludmi.

hodnocení

1x

Nadýmání v břiše? Horší by bylo mít nadýmání v hlavě, ale kdo ví, jak to s vámi je. Utlumíte to tak, že se nebudete přecpávat. Ale pouštět větříky při obědě, to je neskutečné chování, ani tomu nevěřím.

hodnocení

1x

www.maxivita.cz...krabička s simethiconem a výtažky z máty a anýzu má název NADÝMÁNÍ, zakoupeno, tuším, v drogerii Teta, rychlý účinek, sype se to do úst. Nebo samotný simethicon /lékárna Dr. Max ...Simethicon/. Vyzkoušejte, není to drahé.

mate59
hodnocení

0x

Kupte si Espumisan.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]