Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s testy na COVID před odletem?

Od: sukulent odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, ahoj. Chci se zeptat na konkrétní zkušenost kdo už letos byl na dovolené jak je to s testy před odletem. Za dva měsíce letíme s rodinkou do Turecka a nějak nejsem z informací na webu moudrý. Pro vstup je zapotřebí negativní test, doufám že to třeba do léta taky zruší, nicméně zatím je potřeba. No a teď jak a kde si ho udělat abych dodržel ty doby platnosti, když jeho vyhodnocení trvá až 48 hodin. Na letišti v Praze údajně dělají, ale to abych tam byl tak deset hodin před odletem co jsem četl a stejně není vyhodnocen hned.
Opravdu nevím co mě s těmi testy čeká...
Všichni sice píší, že to nikde nechtějí a nekontrolují, ale... chcete riskovat že kvůli papíru neodletíte na dovolenou za desetitisíce nebo platit tisíce za expres test na letišti? Já ani ne.
Byl už letos někdo? Jak to tedy je? Děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

podla ich webu v anglictine :

ockovani ziadny test nepotrebuju

test staci antigen, max 48 hodin stary, antigen spravia na pockanie max 10 min kdekolvek a je aj lacnejsi ako pcr

hodnocení

0x

A pustia vas do krajiny aj bez testu, akurat musite byt v karantene, kym si nedate spravit negativny test u nich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]