Dobrý den, ahoj. Chci se zeptat na konkrétní zkušenost kdo už letos byl na dovolené jak je to s testy před odletem. Za dva měsíce letíme s rodinkou do Turecka a nějak nejsem z informací na webu moudrý. Pro vstup je zapotřebí negativní test, doufám že to třeba do léta taky zruší, nicméně zatím je potřeba. No a teď jak a kde si ho udělat abych dodržel ty doby platnosti, když jeho vyhodnocení trvá až 48 hodin. Na letišti v Praze údajně dělají, ale to abych tam byl tak deset hodin před odletem co jsem četl a stejně není vyhodnocen hned. Opravdu nevím co mě s těmi testy čeká... Všichni sice píší, že to nikde nechtějí a nekontrolují, ale... chcete riskovat že kvůli papíru neodletíte na dovolenou za desetitisíce nebo platit tisíce za expres test na letišti? Já ani ne. Byl už letos někdo? Jak to tedy je? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.