Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká skupina obyvatel žije v Břidličné u Bruntálu?

Od: kubikk odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
nabízí se mi nemovitost v Břidličné u Rýmařova.
Prosím neznáte někdo tuto oblast?
Kdo zde převážně žije?
Jde mi o to aby tam nebydlelo mnoho sociálně slabých lidí.
Děkuji všem

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Tak jsem zavolala známému z Bruntálu. Trochu to tam zná. Z těch tří obcí určitě nejsolidnější, že tam vždy byla a je práce. Dříve velké Kovohutě, zpracování hliníku. Dnes totéž pod názvem Alu.../ něco/, ale provoz v nich už menší. Co tam projíždí, menšiny nevidí. Naopak obec se zdá dobrá. Říká, že strategicky výborné: 10km do Bruntálu, 10 do Rýmařova, 10 k vodě na Sl.Hartu. Chce to tam zajet a sednout do hospody nebo zajít na fotbal...

hodnocení

3x

Žijí tam stejní lidé jako všude jinde! Díra? Samozřejmě, že to není New York ani Praha. Ti co tady píší nesmysly, byli jste tam někdy? Malá díra blízko hranic, na okraji pozornosti, to je pravda, ale krásná příroda, klid. A kupovat kdekoliv kde to neznám nemovitost, tak bych se tam zajel na den dva podívat, zašel do obchodu, do hospody, vidět, jak to tam šumí. Ty komentáře tady, to je, jako když mnozí Pražáci jsou přesvědčeni, že svět končí za Vádlavským náměstím, nebo že Ostrava je v polsku. A mnozí nevědí ani jak se jmenuje sousední ulice. Ach jo! A teď se do mě pusťte! *smich*

hodnocení

2x
Myslíte, že jako bohatého by vás měli snahu okrádat? Nebo jiný důvod?
liska5

Já mu rozumím. Chce tam asi stavět, podnikat a jestli mu budou mizet traverzy nebo králíci...?

Když člověk do něčeho takového jde, tak snad je na místě zjistit si, jaké bude mít sousedy, případně zda a jaké tam sežene zaměstnance, né? ...Pokud si pamatuji, tak se tu podobně řešila Osoblaha a Budišov. A ti, co to tam znají, tak sdělili své poznatky. Musíme si pomáhat.

joudic*
hodnocení

2x

to ne, ale je to naprosta dira, i bruntal jako takovy

krtek6
hodnocení

2x

Břidličná je prdel světa...aneb podle řčení.. "Bruntál okolí pěkný, ale prdel hrozná"...je to tam samý soc. případ, prostě konec světa. Když tam člověk přijede hned si připadá tak XX let zpatky

jenda22
hodnocení

2x

A poblíž je Moravský beroun. Tam je populace převážně z kubánských studentů... Jako díra je ovšem Břidličná super.

kubikk
hodnocení

Dobrý den,
chci tam kupovat nemovitost proto se ptám jaké jsou tam ty poměry.
Děkuji všem
23.05.22 18:38
Tma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]