Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se podělit o svoji zkušenost, zajímá mě Váš názor. V sobotu jsem tady psal, že se přítelkyně chová zvláštně, kdy jsem poznal, že se něco děje a vlastně jsem nevěděl co. Nakonec se mi ozvala sama s tím, že ji vadí můj humor, který je pravda dost specifický. Nicméně jsme se viděli často, já jsem něco řekl, ona řekla "Nech toho" ale zároveň mi to oplatila zase nějakou svoji hláškou, takže jsem nepoznal, že ji to vadí.
Já jsem ji řekl, že to chápu, nicméně měla mi to říct dřív, měli jsme si sednout a normálně si o tom promluvit a já bych tolik nežertoval a krotil se. Jenže ona o tom vůbec nechtěla slyšet, prostě Ti nevěřím že se napravíš, žádná druhá šance, i když v tomhle případě je druhá šance silný slovo řekl bych, protože já to vidím jako prkotinu. Protože mě to fakt mrzelo, tak jsem se u ní zastavil, nebyla doma, tak jsem ji nechal v pokoji kytku. To zase bylo špatný, protože jsem ji narušil soukromí. Všechno co udělám nebo řeknu, je špatně. Já ji pomáhal stěhovat, tahal jsem komodu plnou hader, která mohla mít 50kg, možná víc, měli jsme spolu sex, viděl jsem ji nahou, málem zvracet do sáčku ve špitále a ona mi řekne, že jsem ji narušil soukromí, protože jsem ji nechal v pokoji kytku?
Co mě na tom ale štve je to, že já bych pro ní udělal cokoliv. Chtěla zavést do Ikei pro konev? Zavezl jsem ji tam. Když jsem slíbil její matce, že donesu dezert až mě pozve na kafe a ona mě pozvala, jel jsem o půlnoci do Tesca před státním svátkem abych měl ingredience. Když byla v nemocnici tak jsem za ní jel, když tam potřebovala zavést podruhé a já jsem byl realně jedinej, kdo ji mohl zavést, tak jsem to udělal, ale dělal jsem to rád a bral jsem to jako samozřejmost. A tady ty všechny dobrý skutky a moje kladný vlastnosti za který mě měla ráda, to už neexistuje a jakoby se nestalo. Nechci se tady nějak chválit ale myslím, že si takové jednání z její strany nezasloužím, navíc prostě, pokud ji něco vadí, neřekne mi o tom, kupí to v sobě až to v ní bouchne a pak mi řekne, že jí to vadí a kvůli tomu je konec, já ji přesvědčoval dost dlouho.
Nejhorší na tom je, že ji mám pořád rád. Teď nemá cenu ji kontaktovat, protože cokoliv co řeknu je použito proti mně. Navíc si mě zablokovala na Messengeru (na FB ne, pořád ji mám v přátelích) ale za pár týdnů, nevím. Asi už bych ji nedělal takovou loutku, kdyby chtěla zase stěhovat tak bych se na něco vymluvil, abych ji náhodou nenarušil soukromí. Ale ono to jinak bylo strašně fajn, rozuměli jsme si povídáním, sex byl skvělej, každá minuta byla skvělá.
My jsme se viděli i několikrát týdne, fakt často a teď mám problém s tím, že najednou to nebude. Školu studuju dálkově ale prakticky skoro všechno mám hotový, jezdit do města seznamovat se s holkama se mi nechce, možná přes Badoo. Minulý léto jsem byl v seznamování dost aktivní a měl jsem randíčka, jenže ze všech krom jedné vylezlo, že mají přítele. Navíc právě že se blíží léto, už jsme měli nějaké menší plány a teď mám být sám? To mě taky mrzí.
Máte nějaký recept, když máte takové návyky a najednou je konec? Jinak s ní mám fakt super vzpomínky a myslím, že by nás čekalo spousta dalších super zážitků, ale řešil jsem to s pár přáteli a Ti mi řekli, že mám od ní dát ruce pryč, že se nechová normálně. Ale jsou to samozřejmě přátelé, tak by mě zajímal názor i někoho nestranného. Díky
Jarine, už jste sem psal a já Vám odpověděla. Stalo se přesně to, co jsem předpokládala - ucho se utrhlo.
Choval jste se k dívce jako ke svému majetku, neustále jste ji obtěžoval SMS, srdíčky a když hned neodpověděla, nafoukl jste se jako kočkodan. Ačkoliv popisujete své kladné věci, které jste pro ni vykonal, vozil jste ji apod., na druhou stranu jste ji svazoval a dělal z ní nesvéprávnou loutku. Zpočátku Vás asi testovala, kdybyste se byl změnil, myslím, že by Vás brala, ale když viděla, že je to čím dál horší, vzdala to. Po pravdě - ani se jí nedivím, udělala bych totéž.
Vidím, že máte chutě znovu se seznámit. A tím pádem znovu nějakou dívku vystresovat a odradit. Buďte nějaký čas sám, choďte do party a pozorujte své kamarády, jak se k děvčatům chovají oni. Určitě pochopíte, že ten Váš neustálý nátlak nebyl pro lásku to pravé. A až budete vědět, jak se chovat, můžete zkusit se s nějakou seznámit. NE HNED TEĎ! Protože každého člověka musíte nechat žít, ne ho svazovat do oprátky. Chápete mě? Jaga.
Myslím si, že ten, kdo se nechoval normálně, jste byl Vy. Té dívce přeji normálního prima kluka.
Přestala komunikovat, protože jste si myslel, že má "svobody až moc" a to jste přece nemohl dovolit. Choval jste se jako majitel domácího zvířete, které Vás musí bez reptání poslouchat. To přece na Vás záleží, kolik svobody jí poskytnete!
Protože nechci porušit zdejší pravidlo Z2, tak Vás nijak nenazvu a nikam nepošlu, ale jen poradím - kupte si radši psa.
Zdravím. Pomůže jen čas, jiné aktivity, zájmy. Zatím zapracujte sám na sobě a vemte si ponaučení z toho, že být stíhačka a neustále se někomu vnucovat, spíše odradí. Vy se vidíte jako hodný člověk, ale ona i ochota by měla mít své meze. Pak vás okolí může brát jako vlezprdelku která musí u všeho být a mít o všem přehled. Nebyl to dlouhý vztah a i rozchody k životu holt patří..
Do vztahu musí být dva.A ona ten vztah opustila.Je konec.Ale nezoufejte,najdete novou holku,hezkou,co vás bude mít ráda a vy se zamilujete.Vůbec už nereagujte,odstřihněte se od ní, nemyslete na to,věnujte se svým aktivitám,nic nepitvejte a z rozchodu budete brzo ven,neizolujte se,hledejte a najdete.
První co mě napadlo je, že si slečna našla jiného. Ta argumentace nevhodným humorem je dle mého jen pokus o to, ten rozchod nějak obhájit. Možná i sama před sebou.
Co se týká receptu... na rozchody funguje jen jeden lék a tím je čas. Ten to postupně srovná, zahladí, vyléčí bolavé srdce. Nic jiného nefunguje.
Teď čtu příspěvek od @babajaga... Přiznám se, že jsem předchozí dotaz nečetl. Pokud je to tak, jak Jaga píše, tak beru svou původní odpověď zpět. Protože jestli jste se opravdu choval takhle... tedy jako pitomec a manipulátor, tak jste si nic jiného nezasloužil.
@jarin - protože já to vidím jako prkotinu
Ale slečna to tak nevidí a to rozhoduje o tom, zda s vámi být chce nebo ne.
Co mě na tom ale štve je to, že já bych pro ní udělal cokoliv.
Mám podobný pohled jako @babajaga, jen bych ho vyjádřila pregnantněji - "Stokrát nic umořilo osla. Ony "ty všechny dobrý skutky a moje kladný vlastnosti" mohou být neskutečně unavující, abych použila slušný výraz. Kdysi jsem takového "pejska" zažila a ne, děkuji. Ten by taky "udělal cokoliv" (i to, co jsem nechtěla), taky nechápal, proč nechci nosit na rukou a taky jsem se ho nemohla zbavit. Asi jsem se taky nechovala "normálně"
Něčím jste zpočátku zaujal, ale postupně odhalovala Vaše vlastnosti, které jí nesednou... Prostě tak to je, že se potkáváme, scházíme a rozcházíme. A nikdo nemá povinnost Vás milovat. Ona si neřekla, to je ten pravý. To Vy jste věřil v budoucnost a podle toho jste jednal,... a teď to musíte rozdýchat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.