Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesunutí schůzky na ÚP

Od: klauda odpovědí: 17 změna:
Dobrý den, 30. se mám dostavit na pravidelnou měsíční schůzku na ÚP, ale 31. se vracím z dovolené, jak tuto situaci vyřešit aniž by mne vyřadili z evidence? Děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Jednoduché.
Přijet z dovolené o den dva dříve.
klauda
hodnocení

To bohužel není možné
Je to možné. Jen chtít.
Ale když se nechce, je to horší, než když to nejde.
Musíš si ujasnit, co je pro tebe důležitější. ÚP, nebo dovolená?
id
Všechno je možné. Než jste odjížděla na dovolenou, tak jste o schůzce věděla. Tak co nyní řešíte? Dřívější návrat je jediné řešení.
klauda
hodnocení

Určitě nebudu přerušovat zaplacenou dovolenou, na úp jsem jen do září než nastoupím do školy, tvoje rada je mi absolutně k ničemu, holt si asi poradim sama
id
No tam holka brzdi. My všichni se ti skládáme na zdr. pojištění . Tak si jej plať sama s nepotřebuješ přihlouplé výmluvy.
Takže dovolená je důležitější nežli ÚP. V pořádku. Dělej jak rozumíš. Ale pak si nestěžuj.
klauda
hodnocení

Můžete se tady vztekat jak chcete, stejně s tim nic neuděláte, platit si sama zdravotní určitě nehodlám, těch pár měsíců do září doklepu, já tady nejsem ta která sosá stát ;)
Ne? Ale jste!
Když tě vylejou z ÚP, kdo za tebe bude platit zdravotní?

"Můžete se tady vztekat jak chcete, stejně s tim nic neuděláte"

Ale my se přece nevztekáme - vztekáte se Vy. A my s tím, na rozdíl od Vás, nic ani dělat nemusíme, nám je to šuma fuk *frajer*.

hodnocení

4x

Co na to říct, abych nebyl...vulgární.

O schůzce na ÚP jste jistě věděla již před dovolenou...

A když jste na ÚP, asi ta dovolená nebyla tak nutná, od práce jste si asi odpočinou nepotřebovala.

doplněno 18.05.22 17:12: Tak po doplnění odpovědi od tazatelky bych nebyl vulgární, ale přímo sprostý, hodně sprostý.

hodnocení

4x

Pozdě, nezaměstnaní nemají nárok na dovolenou, zákon tento pojem pro uchazeče o práci nezná. Omluva – "byl jsem na dovolené"– je nepřípustná. Takového klienta úřad vyřazuje.

Nezaměstnaní, kteří chtějí odjet třeba na chatu, k moři nebo za příbuznými na Moravu, by měli delší nepřítomnost hlásit předem úřadu práce. Nebudou pak vyřazeni z evidence kvůli absenci. Úřad tvrdí, že respektuje potřeby klientů.

" Když klient nahlásí, že potřebuje odjet s rodinou na týden na chatu a požádá o posunutí termínu schůzky, tak se mu vychází vstříc, pokud víme, že se jedná o člověka, který se zaměstnání snaží najít,"sdělil Deníku Oldřich Malý, ředitel Úřadu práce v Mostě.

" Nezaměstnaní nemají nárok na dovolenou, zákon tento pojem pro uchazeče o práci nezná. Ale nejsme nelidové. Záleží na komunikaci mezi zprostředkovateli a uchazeči a na návaznosti kontaktů,"sdělil vedoucí poradenství Jiří Pánek. Omluva – "byl jsem na dovolené"– je podle něj nepřípustná. Takového klienta úřad vyřazuje.

Zdroj: mostecky.denik.cz/...

hodnocení

1x

No a proč se nedomluvíte přímo s úřednicí na úřadě? Myslím si, že když ji na rovinu řeknete, že jste měli dovolenou zaplacenou už dlouho a kvůli stornu byste přišla o hodně peněz, tak vám hlavu neutrhne.

Pokud to věděla již dlouho dopředu, tak to věděla již minulou návštěvu. Nebo ne?

nov
hodnocení

0x

Je to troll.

hodnocení

0x

Dovolenka trva od kedy do kedy? A o termine na urade viete od akeho datumu?

Ak vam bol termin na urade znamy uz v case objednavania alebo odjazdu na dovolenku, tak ak uz chcete podvadzat, prejdite si zoznam dovodov, pre ktore je mozne termin posunut, nebude ich vela, a jeden si vyberte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]