Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat v centru Prahy?

Od: amela odpovědí: 7 změna:
O vikendu se chystame do Prahy. Chceme jit do centra, na hrad, na Petrin a potom do Palladia. Co jeste dalsiho navstivit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x

Jelenní příkop, zahrady pod Pražským hradem, Valdštejnskou a Vrtbovskou zahradu, Královskou zahradu a letohrádek Belveder, Nový Svět.

fram
hodnocení

1x

Vyšehrad. Náplavky. Okruh parníkem po Vltavě, nově katamaran s elektropohonem.

Hrad Pražský spojit s Královskou Cestou (K.C.: Staroměstské nám - Karlova ulice - Karlův most - Kampa - Peřín do kopce a Hrad doprava nebo Nerudovou ulicí na Hrad a Petřín doleva s naší Eifelovkou zeshora a projít pak větší část Petřína se slunnou jižní částí.)

Zelenina: Zahrady Pražského Hradu (přístupné z Malé Strany) a Vrtbovská zahrada. Botanická zahrada v Troji. Zoologická zahrada tamtéž. Můžete přicestovat z centra Prahy parníkem.

V březnu jsem byl po letech v Praze a ten elektrický katamaran jsem pozoroval z mostu. Teda nevěděl jsem, že je to karamaran, zaujala mě ta propadlá příď, nápis electric a fakt, že když se pomalu sunul proti proudu, nebylo jasné, kdo vyhraje. :)
fram

50min. plavba po Vltavě na eko lodi z Kampy:

Katamaran na Vltavě: slevomat.cz/...

liska5
hodnocení

0x

Super je Žižkovský vysílač, nejvyšší věž ve městě. vyhlídka úžasná, restaurace.

joudic*
hodnocení

0x
tak dulezity je vek a zajmy, ale v praglu zas tolik hledat nemusite, v centru je toho dost, a kdyz nuda, tak slapadla u mostu

dezo
hodnocení

0x
Pokud se chcete kulturně obohatit tak můžete navštívit Wilsonovo nádraží.
doplněno 19.05.22 18:35: Krásná Fantova kavárna

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]