Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubař - Pardubice

Od: lenu odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny, nevíte někdo prosím o zubaři v Pardubicích, který by vzal nového pacienta?
Kamarád , invalidní , s omezenou možností někam dojet , shání zubaře v Pardubicích,kde žije. V době kovidu návštěvy zanedbal ( je velmi často nemocný, bál se chodit někam mezi lidi. Nebyl tedy u zubaře tři roky, a byl vyřazen, podle podmínek ordinace ( i můj zubař to tak má a chápu to )
Teď by ale potřeboval ošetření a neví o nikom, kdo by přibíral pacienty. Kdybyste náhodou někdo věděli, napište prosím. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Sice nejsem z Pardubic, ale zašla jsem u nás na VZP, kde mi dali seznam všech zubařů v okolí s kontaktama. Tak jsem je objížděla, vzdálenější obtelefonovávala, a našla jsem ze 40 jen jedinou zubařku, která neměla plno, jelikož se vracela po MD a ta mne přibrala. Je ale ze sousedního města, takže dojíždím. Zubařů je neskutečný nedostatek. Prý určité povinné procento pacientů musí mít zubař přes pojišťovnu. Do toho počtu si naberou svoje příbuzné a blízké. Zbytek si už kasírují sami.

makk

Na druhou stranu, vy máte povinnost platit si zdravotní pojištění a oni vám péči musí zajistit. Takže pokud se obrátíte na svoji zdravotní pojišťovnu, musí vám zubaře přidělit. Nemusí sídlit 100m od vašeho bydliště, nemusí mít zrovna nejlepší hodnocení, ale někoho vám sehnat musí.

liska5

Možná musí, ale neudělali. Sama jsem si vyběhala. Pak jsem se na VZP vydala znovu. Že prý kraj není schopen zajistit zubaře v regionu, že ani tolik zubařů nestuduje... A já jim opravila jejich zastaralý seznam zubařů. Jednoho po druhém jsem probrala, kdo z nich je už v důchodu a nebo právě končí, kdo odešel na MD, a kdo všechno jsou ti, co mají plno a nepřibíraj nové pacienty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]