Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bankomat vzal peníze zpět mám šanci?

Od: tlustoprd* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, dnes se mi stal malér ,byl jsem se ženou vybrat v bankomatu love ,a nějak jsme se zakecali ,a nevšimli jsme že bankomat vzal peníze zpět! Byl jsem i v bance ,ale že oni to musí prověřit jakou mám šanci?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Z účtu by Vám neměla zmizet ani koruna.

Nový systém si to hlídá, a připisuje zpět.

hop®
hodnocení

0x

Myslím, že šanci máte velkou, po (možná fyzické, spíše však elektronické) inventuře peněz v bankomatu a výpisu výběrů zjistí, že Váš výběr byl kvůli "time-outu" z bezpečnostních důvodů stornován, a peníze Vám na účtu zůstanou (pokud by šlo o blokaci) nebo se Vám tam vrátí.

doplněno 26.07.10 18:31:

... neplašte se, tohle chvíli trvá... ;)

A taky to mohla vidět kamera ;)

tlustoprd*
hodnocení

ale pozor na účtě ta částka chybí.

hanher*

Jestli jste na své pobočce podal reklamaci, tak se Vám částka brzy připíše- peníze budou v bankomatu přebývat. . .

tlustoprd*
hodnocení

Ano prý se to vyjasní ve středu nebo ve čvrtek.

jirbar*

Buďte rád, že si je vzal bankomat. Takhle je alespoň možná uvidíte. Kdyby si je vzala manželka, tak neuvidíte nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]