Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdarma sms

Od: jetelka odpovědí: 8 změna:

Ahoj, potřebuji poradit prosím.

Od operátora jsem měla číslo Simkartu Vodafone na kredit a výhodu SMS zdarma na celý den za poplatek 20kc denně

Tuto výhodu jsem ale přehnane využívala. Denně jsem napsala i 100 SMS a takhle s přestávkou psala 3 roky aktivně cca nekolik stovek SMS týdne. Může se něco stát? Operátor mi tuhle simku neblokoval ale minulou jednu ano se stejnou výhodou. Už to nikdy opakovat nebudu ale mám obavy ze několik set zpráv týdne 3 roky jestli to něco nezpusobi. Normální to opravdu nebylo.

Díky za reakce

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2222
hodnocení

1x

"SMS zdarma na celý den za poplatek 20kc denně" A to si naivně myslíš, že je to opravdu zdarma když za to platíš 20 Kč denně? ;)

"Denně jsem napsala i 100 SMS a takhle s přestávkou psala 3 roky aktivně cca nekolik stovek SMS týdne." Toto by se možná dalo považovat za úchylku a bylo by to možná i na návštěvu psychiatra. Pokud se nejedna o nějakou firmu která komunikuje s klienty i přes SMS tak mi to příliš normální nepřipadá. Ti adresátí těch SMS museli mít velkou radost z toho, že jich někdo denně takto obtěžoval tolika SMSkami.

ufolog
hodnocení

1x
Klasicky limit neomezenych sluzeb je 10 000 (sms/minut) za mesic, to maji vsichn8 3 operatori v podminkach.
100 sms za den je uplne nic a rozhodne to nezpusobi ani kybervaĺu ani vyoseni Zemekoule :-D
ufolog
Navic jde o tzv. mekky limit, tzn. i pri jeho prekonani asi hned nikdo nebude zasahovat. SMS jsou pro operatora zdarma, nema s nima zadne naklady.
Naopak minuty do cizi site, tam nejake halere plati jako terminacni poplatek, zregulovany evropskou unii takto:
ukončení hlasového volání v mobilní síti od 1. července 2021 do 31. prosince 2021 budou operátoři moci účtovat maximálně 0,7 eurocentu/minutu. Přepočteno na koruny tak mohou naši operátoři účtovat od 1. července 2021 maximálně 0,1831 Kč bez DPH za minutu, v průběhu roku 2022 maximálně 0,55 eurocentu/minutu (cca 14 haléřů) a v průběhu roku 2023 maximálně 0,4 eurocentu/minutu (cca 10 haléřů). Přesná výše cen v korunách bude pro následující roky spočítána na základě stanovených referenčních kurzů, výhodou by v dané době byla co nejsilnější koruna.

hodnocení

0x
Operátor si tě najde a sebere ti mobil. Tohle se přece nedělá!
jetelka
hodnocení

Já si myslela že to nevadí když mi to napsalo vždycky po 20kc... odteď až do půlnoci mate SMS a volání zdarma

Tak jsem to brala jak mesenger a příliš se nezamyslela až teď jak je ta válka a to všechno tak si říkám tolik SMS, že už to nedělám, ale jestli to někde nemohlo způsobit třeba nějakou chybu nebo kyberutok

hodnocení

0x

20x365x3 =21900

A to se oplatí*smich*

To by bylo piv,

hodnocení

0x
Jako že by byl problém z toho, že využíváte službu, kterou jste si zaplatila? To snad ne *smich*
Navíc jste dala operátorovi mnohem víc peněz, než byste dala za tarif s neomezenými smskami, takže ten může být naprosto spokojený ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]