Dobrý den, všem potřeboval bych poradit,jak mám pomocí, mému kamarádovi, bývalému spolupracovníkovi. Nevím sice jak začít,ale zkusím to! Mám kamar.a by.spolup.z práce, má teď velké životní trápení.Před cca 3léty,začal chodit s holkou,tak to začalo.V tě době super chlápek, pracovitý, ochotný,pořízek vazba,vždy pomohl, chodili jsme na pivko,kolo, občas ryby.Za rok co začal chodit s tou jeho přítelkyni,vše bylo jinak ,byl takový zakřiknutý,nikoho nevyhledával, uzavřel se do sebe, poté se mi otevřel-rozm.se!Kdy ta jeho,ho začla psych.deptat, nadávky,v noci úplně zbytečně vyvol.hádky, nezájem,i neustále připomínky ze strany její rodiny, že je takový,kolik toho sní,ze odpoledne spí, poté změnil i práci na lehčí.Vše se točilo kolem partnerky, když né bylo zle,dávala mu na obdiv že má další zájemce,taky se tak stalo,našla si jiného.Rozešli se.Shodil cca15kg.Poté se dali do kupy, chvíli bylo dobře,pak to samé.I když kam.říkejme mu Matěj,není takový výřečný TR.odvážný,vždy jí pomohl,malovat,tapetovat,dovezl odvezl,pomohl s dom.pracemi.Pujčil peníze na určitou věc,vybavil.Před 4měs.se rozešli na dobro z jeho strany,dohodli se tak oba.Zase pomaličku to začínal byt ten st.Matěj.Ale před nedávnem mi volal že se sešli,ohl.spláte,jeho teď byvalá na schůzku přišla se svým nynějším přítelem,vysmívala se mu.Byla velmi arogantní, až nadřazená! Pověděla tomu novému Milačku, pojď ráčí půjdeme.Tak si vzal splátku a odešel sám.Za mě, udělal dobře.Trochu ho to ranilo,nerozuměl tomu, že je taková na něj,myslel si že jsou dospělí lidé,dá se to domluvit.Ted ho to štve, mluvil o tom že ho to bolí,užírá se tim.Jak by mu chtěla ublížit.Poradte mi,jak ho mám nasměrovat tím správným směrem.Co má začít dělat,aby se neutápěl v tom Za mě, párkrát jsem ji viděl,nebyla to žena pro něj, povrchní arogantní,jak by byla něco více, ostatní ji nezajímali.Děkuji všem za radu.Omlouvam se, musel jsem se rozepsat,taky druhému pohlaví,všechny ženy takové nejsou,tato osoba je asi výjimka.Jak to mám tomu Matějovi vysvětlit!
Kamarád bude určitě takový ten dobrák, kdy to ta jeho vycítila a taky náležitě využila. Udělal chybu ve vyberu a nyní může byt vlastně rád, že prozrel a našel odvahu rozejít se s ní. Vlastne ho potkalo štěstí, že to nedošlo dále, až k založení nefunkční rodiny. Teď je krásně volný, musel si připadat jako když má uvazany kámen na krku, který ho tahnul ke dnu. Můžete mu to třeba takto nastinit a že nemá vlastně duvod smutnit za takovou...
Dobrý den. Ono to chce čas. Jako kamarád mu můžete pomoci tak, že ho vyslechnete, podpoříte a třeba i vymyslíte nějakou aktivitu pro kamaráda, při které by přišel na jiné myšlenky.
Troubovi nelze pomoci. Neni to vase vec a at se stavi na hlavu. 5 let kolegovi v praci rikam, ze ta jeho kraksna ho ma jen na placeni nakladu. Az minuly tyden secetl naklady (20000 mes. X 5 let), se svou igelitkou odesel do podnikove ubytovny. Blb zustane blbem, i kdyz do nej budete hucet kazdy den. At si kazdy poradi sam. Jinak to nejde.
Tak má jednu poučnou etapu života za sebou. Ten konec je začátek nové etapy, start do nových šancí. Tak to prostě v životě chodí. Měl by teď myslet víc na sebe. Začít pracovat na svém těle i duši a najít si takového koníčka, kde bude mít možnost potkat nějakou normální, klidnou a rozumnou holku, co ho nebude využívat a co ho naopak náležitě ocení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.