Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvláštní chování přitelkyně

Od: jarin* odpovědí: 12 změna:

Zdravím,

mám dva měsíce přítelkyni, naposledy jsme se viděli ve čtvrtek, všechno fajn. V pátek mi taky přišla normální. Ale od včerejška mi příjde, že se chová zvláštně. Psala takový kratký a strohý odpovědi. Byli jsme domluvení, že se odpoledne uvidíme, ale ona že je pozvana k rodičům a že neví, kdy tam bude končit. Tak jsme se domluvili, že si napíšeme odpoledne v kolik. Nepsala, tak jsme se domluvil s kamarádem na pivo. Pak mi napsala asi o půl paté, že bude moct navečer, odpověděl jsem ji, že já bych mohl v 7, protože jdu na to pivo (nealko). Načež mi napsala, že to teda necháme na jindy, protože ráno brzo vstává. Přišlo mi to zvláštní, protože tak jak se chovala řekněme normálně, tak by byla pro, abych přijel klidně v těch 7 třeba jen na hoďku.

No byli jsme si sednout na to pivo, samozřejmě jsme to probírali a nakonec jsem se hecnul a zavolal ji po půl šesté a narovinu se zeptal, jestli se něco neděje, že mi příjde smutná a že ta konverzace je jiná. Řekla mi, že se vrací teprve od rodíčů a že se nic neděje. Budu se večer vracet z Prahy, ona je u kamarádky z Jihlavy, tak jsem ji nabídl, jestli nechce nabrat a ona, že se budu vracet moc pozdě, že ona pojede dřív, protože druhý den ráno vstává do práce. Tak jsme se domluvili, že se pak domluvíme. Nakonec jsem ji poslal fotku toho piva, protože si občas tak něco pošleme kde jsme a k tomu srdíčko a dala mi zobrazeno a ani mi neodpověděla. Respektive předtím mi poslala taky srdíčko nebo nějaký emotikon. Každý ráno mi aktivně přála dobré ráno, teď nic.

Jasně, mohl bych ji napsat já, ale už tam má ode mne tři zprávy, na které mi dala zobrazeno a neodpověděla. Evidentně se něco děje. Třeba to ani nemá nic společného se mnou, protože u těch rodíčů se zdržela nějak dýl, ale třeba jo, to já nevím. Ona je taková hrdinka, že se s svými osobními problémy moc nesvěřuje. Ale mě to celkem užírá. Nechci vypadat jako stíhačka ani jako zoufalec, abych ji vypisoval - tak co se teda děje, chováš se jinak. Navíc teď když je s tou kamarádkou, tak už vůbec ne. Na druhou stranu, to, že je s kamarádkou ji nebrání, aby mi napsala, třeba jen krátký text nebo pozdrav.

Co si o tom myslíte? Měl bych ji napsat, nebo počkat až napíše sama? Říkal jsem si, že dneska to nechám být, počkám jestli nenapíše sama a když ne, tak ji zítra napíšu sám a lehce udeřím, co se teda stalo. Za posledních pár dní jsem ji hodně pomohl a myslím, že si takové jednání nezasloužím..

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nov
hodnocení

15x

Promiňte, ale zvláštní mi přijdete Vy. Pořád řešíte "prkotiny" ve Vašich vztazích na internetu. Je toto normální? Je Vám tuším 25 let, to už byste si měl poradit sám..Snad se to přítelkyně nedozví.

hodnocení

8x

Se slečnou se znáte pouhé 2 měsíce, ale už se chováte, jako byste byl 30 let její manžel. Proč ji nenecháte dýchat? Ona byla u kamarádky, Vy k kamarádem na pivu. To je dobře, také si lidé musí občas od sebe odpočinout.

Chováte se ke slečně, jako by byla Vaším majetkem. Vy napíšete pitomost, ona musí hned odpovídat, posílat srdíčka. A když ne, je to špatně. Připadáte mi jako zamindrákovaný puberťák. Co a proč Vám má pořád psát? *ee*

Být slečnou, pošlu Vás k vodě. Sledovat, žárlit, vtírat se, vyžadovat neustálou pozornost, to není nic pěkného. Nechci být špatný prorok, ale až to slečnu přestane bavit, určitě to s Vámi skončí. Není přece Váš pejsek na řetízku.

Vy potom hned nehledejte jinou partnerku, ale nějaký čas pobuďte sám a snažte se duševně dozrát. Jinak to dopadne pokaždé stejně špatně. Jaga.

Jinak nadpis je špatně. Nejdená se o zvláštní chování přítelkyně, ale spíš o zvláštní chování Vaše.

radeon*

Přesně takový jsem byl, ale asi jsem z toho vyrostl. Nebo možná dospěl po prvním rozchodu ve 23.

A píšeš to úplně přesně :) Zpětně jsem si to vše uvědommil.

PS: Teď mi je 25 :D

ben®
hodnocení

7x
Dobrý den, přítelkyně se chová docela normálně, ale Vy jste obtěžující “stíhačka”. Dejte si na to pozor, ať ji neztratite (nemusí ten nápor lasky vydržet). Zdravím!

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Vztah, založený na odesílání si krátkých zpráv, není žádný vztah. To je činnost pro ty okolo, aby si mohli domýšlet, že taky "někoho máte". Pokud má slečna nějaký problém, dost těžko bude cvakat na mobilu co chvíli 2stránkové texty. Pokud se chová jinak než dřív, je to jen reakce na chování vaše. Ona chce s vámi prožívat vztah, svěřit se, být obejmutá, pohlazená, slyšet, jak jí s tím problémem pomůžete, protože ji máte rád. Když se na mobilu podívá třeba na 100 srdíček, je jí to na nic. Ona nechce puberťáka na psaní, ona chce dospělého muže pro život. Ida

hodnocení

3x

Jarine, možná ti to přijde divný, ale ani kluk, ani holka nepřichází na svět s návodem k obsluze. Jsme lidé, nejsme stroje. Máme svoje nálady, problémy a podle toho reagujeme ve zdánlivě stejných situacích pokaždé jinak. U žen je to ještě složitější, ale to je teď trochu vedlejší. Zkrátka vztah potřebuje toleranci, empatii a partner krom jiného i čas na odpočinek. Nejste přeci siamská dvojčata. Jestli si aspoň něco z tohohle nevezmeš k srdci, budeš mít jen virtuální realitu.

ltz
hodnocení

3x
Jste spolu dva měsíce a už citite něco divného v jejim chování, no ale teprve se ještě poznávate. Na mě to tak působí, že ona k vám necítí to samé co vy k ní. Určitě by mohla napsat i krátký vzkaz i když je momentálně s kamarádkou. Kamarádovi by psát nemusela, ale přítelovi by mohla. Třeba ji na vás taky něco nevyhovuje, i vy jste možná čekal něco jiného.

hodnocení

2x

Zdravím. Ona má svůj život, Vy také. Nevnucujte se jí, když bude mít zájem, ozve se Vám sama. Nechcete být stíhačka, ale přesně tak se chováte...To jí může odradit úplně!

hodnocení

2x

Bóóóže - ty mobily nám byl čert dlužnej*modla*. O co méně starostí a jednoduššího života jsme měli, když nic takového nebylo. Lidstvo na tenhle pokrok jednou vymře! :(

hodnocení

1x
Neřeš furt co napsala nebo nenapsala. Prostě třeba nemá náladu, má bolestivou menstruaci nebo jí tetka z druhýho kolene na návštěvě řekla, že je tlustá. A nebo se naopak baví na dámské jízdě a nechce se jí u toho koukat do mobilu. Nic z toho není třeba řešit přes zprávy.

2dan
hodnocení

1x

Jaryn. Nepotrebujes pomoc spis ty? Vyrustal jsi v uplne rodine?

no urcite ji nepis 4 zpravy za sebou, kdyz jste spolu 2 mesice a nechces ji vyplasit, jakej jsi posuk

ngff
hodnocení

0x
Nic neotravi člověka víc než když se ho někdo pořád ptá, co je s ním špatně. Proč se chová divně. Jestli má problém. Apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]