Nejste přihlášen/a.
Jedno je hydrogenii peroxidum 3% - lékarnice mi říkala že by se to určitě mělo ředit ale nevím jak, tudíž ví někdo jak?
A druhý aluminii acetotartratis solut na potírání.
Ale chápu to správně tak že si mám tím jedním potřít dásně a vypláchnout tim peroxidem? Nebo jak prosím? Doktor je bohužel v nemocnici a nevím kdy se vrátí. Díky a mějte pěkný den
4x
Děkuji. Peroxid mi opravdu nic neudělá když ho nenaředím? V lékarně mi říkala že by se měl ředit.. Zprávu mi nedal nikdy nedává, jen mi to řekl. A já bohužel co si nenapíšu si nezapamatuju.. Děkuji a pěkný den ![]()
Ředit se nemusí , ale nedávejte ho moc . Stačí jen čajová lžička . Hlavně nepolikat! Pokud ho naředíte , dejte cca 10 - 20 ml . Doporučuji Vám také pít a v puse převalovat řepíkový čaj . Dentální hygienu Vám doporučuji , naučí Vás správnou techniku čištění , vyčistí například zubní kámen , vybělí zuby a mnoho dalšího . Zubař tyto věci nedělá , nemá na to čas . Mnoho zdraví , Mario
3x
Díky za radu. Peroxid ředit nemám? Prostě takto? Zuby si čistím ráno a večer včetně mezizubního kartáčku a stejně stále. K zubaři chodím děkuji ![]()
@dot nejde o zubaře, ale o dentální hygienistku. Rozdíl je asi jako mezi ortopedem a pedikérkou - ortoped Vám nebude stříhat zarostlé nehty a zubař Vám nebude čistit plak ze zubů.
Výplachy úst neředěným peroxidem můžete provádět i při bolesti v krku při angíně. V ředění 1 : 10 lze používat jako běžnou ústní vodu. Nedoporučuje se pro děti, mohly by roztok spolknout. Také výborně dezinfikuje kartáčky na zuby a různé dentální propriety.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.