Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vláda,mentalita, demonstrace

Od: jajoj odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,

Chtěl bych se zeptat. Když je společnost v této době naladěná vůči vládě velmi negativně. Ovlivnuje to hodně špatná situace na Ukrajině a situace s covidem popřípadě i Babišova vláda. Nicméně před volbami určitě čekali voliči SPOLU něco jiného, než dostávají teď. Tak proč si každý stěžuje avšak nezapracuje sám na sobě?

Popřípadě , pokud je to opravdu tak zlé tak proč už není zorganizovaná velká demonstrace?

Příjde mi,že si necháme dobrovolně srát na hlavu,ale místo toho abychom konfrontovali toho co nám na ní sere.Tak jsme nasraní na prvního člověka co na nás promluví.

výtka
Upozornění od sys milancukrar 14. 05. 2022 17:19:46
Prosím bez sprostých slov. Děkuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

14x

Volil jsem SPOLU, protože zadlužovací vláda estébáka nás táhla ke dnu. O jakém slepenci se tu pořád mele? Když vás na ulici přepadne chuligán, taky budete vyčítat tomu kdo vám pomohl, že jste byli dva na jednoho? Prostě bylo potřeba odstranit darebáka. Protiprávní to nebylo, jinak by to ostatní napadli. Babiš se taky mohl spřáhnout s SPD a komunisty a vyhrát volby. Nikdo mu nebránil. Popravdě tak jak se mám dnes jsem se nikdy neměl. Za vládu se nestydím a že je rohlík o korunu dražší mě nezrujnuje. Jsem spokojen.

hodnocení

8x

SPOLU jsem nevolila, nelíbilo se mi, že to nebyla strana, ale slepenec. Vadilo mi totiž, že byla vytvořena koalice již PŘED VOLBAMI. Po volbách bych pochopila, že se strany sdružují a spolupracují. Před volbami mi to přišlo jako podraz. Žádná ze sdružených stran by totiž sama o sobě ve volbách neobstála. Už nevím, jak to bylo bodově, ale byla by to bída pro všechny /ODS, TOP 09 i KDU-ČSL. / Proto byli ochotni spojit se třeba s čertem, jen když se dostanou ke korýtku.

Nevím, proč jim bylo umožněno kandidovat formou slepence . Pan Babiš nebyl nikdy mým favoritem, ale přesto si myslím, že současná vláda je ještě daleko horší. Na ty hlavy je nám skutečně děláno. Ale co proti tomu dělat? To je už jiná otázka. A velice těžká. Jaga.

Protože pan Rychetský to tak chtěl.

hodnocení

7x

Meleš nesmysly.

jajoj
hodnocení

To je hodně pravděpodobné.

hodnocení

5x

Když je společnost v této době naladěná vůči vládě velmi negativně.
To bylo je a vždy bude, ať vládne kdokoliv.

Nicméně před volbami určitě čekali voliči SPOLU něco jiného, než dostávají teď.
Jak to víte, máte nějaký průzkum?

Tak proč si každý stěžuje avšak nezapracuje sám na sobě?
Jak jste zapracoval Vy na sobě?

Tak jsme nasraní na prvního člověka co na nás promluví.
Tak nebuďte nazloben na každého, koho potkáte.

Nemůžete podle sebe soudit ostatní.

hodnocení

4x
S čeho soudíte že všichni chcou demonstrovat a svrhnout vládu, od sousedů, s ksichbooku nebo jste se díval na průzkumy veřejného mínění?
jajoj
hodnocení

Víceméně jak jste napsal. Ksichtbook nemám.

Já nezastávám tento postoj. Myslím si ,že se máme ještě dobře. A tato vláda nemůže za tuto kratkou dobu všechno změnit.

U veřejných průzkumů se musíte dívat kdo je zadával a kdo jej platil a na jak velkém vzorku populace byly provedeny.

hodnocení

3x
Tato vláda trikem účelových koalic u voleb hodila do koše milion volebních hlasů a zlikvidovala velkou část opozice. Sama si navrhla s schválila nouzový stav, který zjevně plánuje udržovat nafurt. Tento nouzový stav dává vládě výrazně větší pravomoce a lidem bere svobody, včetně například omezení svobody shromažďování. Tato vláda, stejně jako jiné totality, bez rozhodnutí soudu zakázala jí nepohodlné weby pod smyšlenou záminkou ohrožení bezpečnosti státu. Tato vláda připravuje zákony kriminalizující veškerou kritiku směřování EU.
Naše politika je v totálním rozkladu, až na pár výjimek v ní zůstali jen prounijní kolaboranti. Tak teď mi řekněte, když si na Václaváku vydupete demisi vlády, koho tam chcete? Myslet si, že se pak něco změní, je jako stále dokola házet hrací kostkou a doufat, že padne desítka. Nepadne, na kostce desítka není. Holt si tou katarzí, včetně zřejmě jaderné váljy, budeme muset projít, protože podkle not západu děláme vše pro to, aby ta jaderná válka byla.
Podle not východu jsme nedělali vše proto abychom tu tvou jadernou katarzi urychlili? Když se cpaly miliardy do zbrojení proti západu aby ten Owerkill byl dokonalý? A ti rusofilní zemáci a zloději zlatých tužek ti nevadili když strkali hlavy do carovy řitě až po ramena?

hodnocení

2x

Proč by měli být lidé nas*aní na vládu pětikoalice kvůli předchozí Babišově vládě, Oni zvládají lidi nas*at sami o sobě...

lkjhg
hodnocení

1x

SPOLU jsem nevolil, volil jsem MZH, tušil jsem že i když jsou v čele SPOLU většinově chlápci od nás, stejně nic pro našu zemi neudělají. Ctím výsledek spravedlivých voleb, netřeba abych demonstroval.

id
hodnocení

0x
Tak tu demonstraci zorganizuj, co ti brání? Tak se pochlub, co jsi sám osobně proti nasr.nosti státu udělal ty.
jajoj
hodnocení

Proč bych měl zorganizovat demonstraci? To jste mě špatně pochopil. Já nechápu tu utočnou náladu na vládu.

Já naštvaný nejsem. K ostatním lidem se chovám slušně a mile.

hodnocení

0x

Někdo tu demonstraci musí zorganizovat. Vy, ani já to asi nebudeme. Mám pocit, že tak uvažuje většina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]