Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dar, když k ní jdu na návštěvu?

Od: endoras odpovědí: 7 změna:
Jedu za, tehdy, nejlepší kamarádkou. Neviděl jsem ji aspoň 5let. Pozvala me k sobě domů. Má přítele, kterého taky znám. Mám jim donést nějaký dar? Jaký? Koš jídla z globusu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ludva106
hodnocení

5x
Vzal bych kamarádce nějakou pěknou kytičku. A jejímu příteli popřípadě nějakou lahvinku lepší.
sall
Myslíte to dobře, ale proč pořád ženský kytku a chlapovi lahvinku? Chlap ať si pochutná a ženská může čučet na vadnoucí lupení. Hele i ženský maj rády alkohol, sladkosti, oříšky... A to tazatel snad ví, když to byla dobrá kamarádka
joudic*
jste normalni? nosit dary a kytky zadane kamaradce? a to nejsem absolutne zarlivy

hodnocení

1x

Pokud byste se se známou viděl často, dar bych nenosila. Ale když píšete, že pauza byla 5 let, malý dárek by se hodil. Ten koš jídla je ale přehnaný.

Nějakou hezkou bonboniérkou a kytičkou nepohrdne žádná žena. Byla jsem včera na konvalinkách a voní celý pokoj. Myslím, že paní by byla spokojená s podobným dárkem.

Pro pána nemusíte nosit nic. Jdete vlastně za ní, proto je podstatná maličkost pro ni. Hezky si návštěvu užijte. Jaga.

Dar, když k ní jdu na návštěvu?

hodnocení

1x

Jednou do roka přijedou k nám na návštěvu příbuzní a já dostanu jednu růži od pána a malý balíček od paní, tř. nějaká vonavá mýdla a pod., hospodyně má práci s pohoštěním, tak pro ni pozornost. Nebo dortíky ke kávě.

hodnocení

0x

Záleží na Vás, jak to cítíte, jaký je mezi Vámi vztah. Na pár hodin by běžně postačily 2 lahvinky dobrého vína a chipsy.

joudic*
15.05.22 04:06
hodnocení

0x
zadny!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]