Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím, aby odpovídali jen ti, co mají zkušenosti.
Dnes mi bylo sanitářem řečeno, že polohovat imobilního pacienta v noci je nesmysl, protože my nemáme právo v noci budit pacienty. Můj pohled na takovou kravinu: nebudeme je polohovat, necháme je proležet na kost, budou mít bolesti a nakonec umřou na sepsi, ale hlavně že si v noci pospí.
Slyšeli jste už něco takovýho? Přijde vám to normální? Jen by mě zajímalo jestli je tohle opravdu učí na kurzech..
Dnes mi bylo sanitářem řečeno, že polohovat imobilního pacienta v noci je nesmysl, protože my nemáme právo v noci budit pacienty. Můj pohled na takovou kravinu: nebudeme je polohovat, necháme je proležet na kost, budou mít bolesti a nakonec umřou na sepsi, ale hlavně že si v noci pospí.
Slyšeli jste už něco takovýho? Přijde vám to normální? Jen by mě zajímalo jestli je tohle opravdu učí na kurzech..
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
4x
P.S. Ano, je to normální a dostačující. Musí se snažit i ten pacient.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]