Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

InKarta - zjistit stav - způsoby

Od: herd® odpovědí: 1 změna:
Dobrý den jak zjistím stav mé inKarty, kolej je na ni peněz? Lze to online při zadání čísla někde na webu čd. Nebo musím pěšky na pobočce to vyřídit jako v minulém století na přepážce?
Je to plastová karta a asi nemá žádné komunikační rozhraní - jen je na ni má fotka a údaje.
Taky by m zajímalo co se stane s penězi po vypršení doby platnosti. Rád bych aspoň viděl historii transakcí, myslím, že před 5 lety jsem s ní platil naposled a mohlo by tm být 300 Kč
doplněno 13.05.22 14:08: Doplním, že na kartě je 10Místné číslo karty. Jinak při jjim zařizování jsem se nikde nekregistroval anik žádné heslo nevyuplňoval ani mi nepřišlo(nebylo kde). Tedy jsem o tom přesvědčen, jelikož už je to hoodně dllouho.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zajděte si na nejbližší překážku a oni vám vygenerují nové heslo. Pak už přes internet zjistíte vše co potřebujete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]