Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chystáme se na poznávací zájezd a líbí se nám jeden z Čedoku. Na internetu jsme ale narazili na velmi negativní recenze na tuto cestovku a teď máme trochu obavy se na zájezd přihlásit. Proto se ptám, byli jste někdo na dovolené s Čedokem a jak jste byli spokojeni? Myslím tím spíš v posledních několika letech a nejlépe na poznávacím zájezdu. Děkuji
On totiž Čedok už není Československá dopravní kancelář, zavedená značka. Koupili ji Poláci. Nicméně loni byla dcera s rodinou od Čedoku na Krétě a všechno v pohodě. Cena v porovnání s Blue style o třetinu menší za ten samý hotel a stejné služby.
Byli jsme s Čedokem v roce 2019, v Primorsku, asi 2 roky starý hotel Siena Palace. Všechno bylo v pohodě. Delegátka příjemná, starala se. Prima animátoři Libor a Kristýna. Díky nim jsem začala hrát petank. Na letiště jsme poslední den jeli jediní z hotelu, proto žádný autobus ale krásný mercedes s řidičem, který nás dovezl až do Burgasu na letiště. Nemělo to chybu. Pak začal covid, poté zdražování a tak si myslím, že co do zahraničních dovolených, je to konečná. Ale po několik let jsme si prima užili. Jaga.
S Čedokem jsem na poznávacím zájezdu nebyla, ale jezdila jsem s CK Mayer & Crocus (naposledy před 6 lety). Ty se specializují na poznávací zájezdy. Mají je vymakaný do posledního detailu. Ubytování je vždy čisté, ne vždy v pětihvězdičkových hotelích. Ale slušné. Tomu odpovídají i ceny zájezdu. Průvodce se vždy vyzná, poradí když se chcete jít podívat někam jinam než skupina, jede ten zájezd už po několikáté. Ale musíte poslouchat, být na místě určení včas, na nikoho nebudou čekat, protože zájezd je přesně naplánovaný. Opravdu se s nimi vidí hodně. Autobusy mají velice pěkné. No, ale všechno je o lidech. Vždy se najde nějaký rejpal.
S touto cestovkou jsme právě chtěli jet původně, ale zájezd nám zrušili, protože ho nenaplnili. Ale musím říct, že peníze nám poslali zpět hned druhý den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.