Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám práci

Od: jedivous odpovědí: 4 změna:
Dobrý den všichni kdo si to tu přečtou.
Často maluji obrazy a věnuji se výtvarnému umění, chtěl bych najít ideální zaměstnání pro mě, bohužel nemám maturitu z důvodu že když jsem začal chodit na další školu ( předtím jsem dokončil střední školu výučním listem) tak jsem do toho i pracoval a pak jsem se na školu vykašlal. Vím že jsem si to pokazil ale potřeboval bych v tomto poradit, již mě unavuje práce ve fabrice chtěl bych se úplně věnovat umění.
Všem předem děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x
Dobrý den, napr. divadelní nebo filmove dílny a tam můžete malovat kulisy nebo pozadí ci tvořit různé předměty pro jeviště - a budete v uměleckém prostředí. Zdravím!
P.S. Když budete dobrý, mít štěstí a někdo si Vás vsimne, tak se třeba dostanete k tvorbě scény nebo návrhu kostýmu.

liska5
hodnocení

4x

Hledala bych, kde chtějí aranžéra i bez výučního listu nebo kulisáka u divadla.

hodnocení

0x

Když Vás baví malování-dejte se k malířům pokojů.Je jich již docela nedostatek !

hodnocení

0x

To přece není žádný problém - pokud malujete natolik dobře, že Vaše výtvory lidé zaplátí tolik, abyste se tím uživil, směle do toho.

Ovšem z historie víme, že i malíři, jejichž díla se dnes prodávají za stovky milionů zemřeli v chudobě. Dle mého názoru, jste si pro podobnou změnu obživy nevybral úplně ideální dobu - vše zdražuje natolik, že mnozí přemýšlí, za co koupí něco k obživě, natož aby investovali do umění

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]