Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hádavá máma

Od: kos odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
potřebovala bych poradit, myslím si, že problém nejlépe vyřeší psycholog, ale nejprve se zeptám Vás co byste mi poradili. Problém je podle mě v mé matce. Přibližně tak 1 x za 2 měsíce má hádavou klidně na 2 týdny. Ale ona se hada kvůli téměř 30-20leté situaci, kterou jsi prošla s tchánovci. Pořád tuto situaci vytahuje i když už jsem ji kolikrát, řekla, že už to je minulost, že se to nezmění. Podle mě cítí pocit ublížení, který si nezasloužila. Ale doma už jsme z toho všichni zoufalí. Vidím, že je to zacyklené myšlení, které se už nevyřeší. A pořád to předhazuje tátovi. Setkal jste se tím někdo? Máte někdo s tím zkušenost? A jak jste to popřípadě vyřešili?
Děkuji vám a přeji hezký den

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Moje matka je něco podobnýho. Ale ta vytahovala věci z našeho dětství i když už jsme byly se sestrou dospělé. Pořád dokola jsme slyšely to stejný. Ona chudák a my jsme si v 6 letech dovolily říci xxx.

Došlo to tak daleko, že se už 20 let nebavíme.

Bohužel vám neporadím, ale lituju vás.

hodnocení

1x

Nevím, kolik máte let. Ale neuděláte vůbec nic. Jedině, když dostane tuhle náladu, pak položit všechno, co máte v rukách a utíkat. Nediskutovat! Obléci tepláky a běžet a tvářit se jakože sportujete. *hej*A dobře se učit a pak se osamostatnit. Odstěhovat se, klidně do sdíleného bydlení a postavit se na vlastní nohy.

hkhgf
hodnocení

1x
Nebo oznámit, že o tomto už se bavit nikdy nebudete, že vás to obtěžuje a opakovat to pořád dokola, odejít pryč, když s tím začne. Prostě jí s tím poslat do háje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]