Dobrý den, potřebovala bych poradit, myslím si, že problém nejlépe vyřeší psycholog, ale nejprve se zeptám Vás co byste mi poradili. Problém je podle mě v mé matce. Přibližně tak 1 x za 2 měsíce má hádavou klidně na 2 týdny. Ale ona se hada kvůli téměř 30-20leté situaci, kterou jsi prošla s tchánovci. Pořád tuto situaci vytahuje i když už jsem ji kolikrát, řekla, že už to je minulost, že se to nezmění. Podle mě cítí pocit ublížení, který si nezasloužila. Ale doma už jsme z toho všichni zoufalí. Vidím, že je to zacyklené myšlení, které se už nevyřeší. A pořád to předhazuje tátovi. Setkal jste se tím někdo? Máte někdo s tím zkušenost? A jak jste to popřípadě vyřešili? Děkuji vám a přeji hezký den
Moje matka je něco podobnýho. Ale ta vytahovala věci z našeho dětství i když už jsme byly se sestrou dospělé. Pořád dokola jsme slyšely to stejný. Ona chudák a my jsme si v 6 letech dovolily říci xxx.
Nevím, kolik máte let. Ale neuděláte vůbec nic. Jedině, když dostane tuhle náladu, pak položit všechno, co máte v rukách a utíkat. Nediskutovat! Obléci tepláky a běžet a tvářit se jakože sportujete. A dobře se učit a pak se osamostatnit. Odstěhovat se, klidně do sdíleného bydlení a postavit se na vlastní nohy.
Nebo oznámit, že o tomto už se bavit nikdy nebudete, že vás to obtěžuje a opakovat to pořád dokola, odejít pryč, když s tím začne. Prostě jí s tím poslat do háje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.