Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno,
rád bych se informoval, zda je dobrý nápad užívat doplněk tryptofanu či 5-HTP v případě roztěkanosti a (zejména) podrážděnosti? Upřímně jsem měl za to, že ano, tak jsem si dal jednu pilulku (200 mg 5-HTP, na lačno) na noc, a musím říct, že výše zmíněné obtíže se spíše zhoršily, nehledě na to, že tak špatně jsem nespal celá léta.
Děkuji Vám za odpověď.
rád bych se informoval, zda je dobrý nápad užívat doplněk tryptofanu či 5-HTP v případě roztěkanosti a (zejména) podrážděnosti? Upřímně jsem měl za to, že ano, tak jsem si dal jednu pilulku (200 mg 5-HTP, na lačno) na noc, a musím říct, že výše zmíněné obtíže se spíše zhoršily, nehledě na to, že tak špatně jsem nespal celá léta.
Děkuji Vám za odpověď.
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]