Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snědl sem plíseň?

Od: dindong odpovědí: 6 změna:

Zdravím, dnes sem snědl jablko které bylo v sáčku, který se dotýkal sáčku kde byl plesnivý chleba. Jablku nic nebylo vypadalo normálně, jen trošku zvláštně chutnalo, to sem si myslel že je tím že bylo dlouho v sáčku(toho chlebu sem si všiml až tak o 3 hoďky dýl, když sem si chtěl dát druhý jablko z toho sáčku). Mám tedy otázku jestli se mi může stát, a zda sem vůbec snědl tu plíseň. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Je pravděpodobné, že jste plíseň opravdu snědl.

Nicméně tuším že neumřete...

doplněno 12.05.22 08:22: P.S.: Omlouvám se za přehlédnutí..Jablko bylo v samostatném sáčku, plesnivý chléb také..Pokud tedy nejsou oba sáčky děravé, jste zcela v bezpečí (ale to jste ostatně i tak).

hodnocení

4x

Znáte tenhle citát? "Nejhorší smrt je smrt z vyděšení".

Že by se plíseň dostala přes stěny 2 sáčků je prakticky nemožné. Ale i kdyby se tak nějakým zázrakem stalo, určitě by Vám konzumace takhle "kontaminovaného" jablka nic neudělala. S největší pravděpodobností by se Vám nestalo nic ani v případě, že byste omylem snědl přímo ten plesnivý chleba.

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, zcela jistě jste plíseň nesnedl - dle Vašeho popisu to je v podstatě technicky vyloučeno. Zdravím!

max2
hodnocení

2x
No a co mam rikat ja, kdyz musim jist plesnive syry, pit stara francouzska vina a jezdit autem bez strechy.

hodnocení

0x

Kdybyste si té plísně nevšiml, tak to zcela jistě přežijete bez úhony, ovšem teď už si tak jistý nejsem :-D

hodnocení

0x

To, že jste snědl plíseň přes 2 plastové pytlíky a něco se Vám stane, je asi tak stejně pravděpodobné, jako byste přivedl ženu do jiného stavu tak, že ona by při akci na sobě měla gumové kalhoty a Vy gumovou ochranu. To jsou také 2 plastové vrstvy. :-D

Jinak, každý občas nevědomky sní něco nežádoucího. A nic se neděje. Nesmíte se ze všeho hned kácet. Já včera při výšlapu kolem Rychnova nad Kněžnou brkla na okraji cesty o vyhozený krajíc plesnivého chleba. A věřte nebo ne, vůbec nic mi není. Je dobře být starostlivý, ale všeho moc škodí.*smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]