Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolena pres cestovku

Od: millian odpovědí: 5 změna:
Dobry den, chci si ted nekdy objednat nejaky zajezd pres cestovku, myslite, ze je lepsi objednat ted (o kolik bude drazsi?) Nebo az na last minute?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vzhledem k letošní situaci je už spíše pozdě, na last bych moc nespoléhal (pokud jsou létadla vyprodaná, tak už se nic prodat nedá). Některé méně kvalitní cestovky se snaží něco urvat i jako lastminute, ale nezdá se mi to spolehlivé a rozhodně to nejsou kvalitní cestovky (nebudu jmenovat, aby mne někdo nenařknul z pomluvy).

Mnoho těch solidních cestovek jede opačným stylem, na začátku roku nasadí velmi nízkou cenu a jak se zmenšuje počet volných míst tak cena roste. V lednu jsme objednávali Turecko na září. A kamoška chce jet taky, ale zpozdila e asi o týden - a stálo ji to cca 2000 navíc. JIný případ, přibližně v té samé době jsme objednávali Madeiru na duben. Známí co si vzpomněli za týden po nás už měli smůlu, létadla vyprodaná a tím pádem zájezdy nejsou.

Nejjednodušší je si na www.dovolena.cz sledovat trend vývoje cen a podle toho se zařídit.

id
Souhlas. Je již celkem pozdě na výber dovolené a to i tuzemských zájezdů. Také vše objednám v únoru, kdy je plná lyžařská sezóna a na léto mnozí nepomyslí.

nox®
hodnocení

0x

To je těžké, někdy se dá na last minute chytnout parádní nabídka, ale třeba dnes jsem chtěl objednávat válečku na Kapverdách a zrovna včera to zdražili o 11 tisíc. Takže jedině vyčkat, až to zase vrátí na původní cenu jako super last minute.

hodnocení

0x

Nejlepší ceny jsou 2-3 dny do odletu. Lítávám tak každej rok.

hodnocení

0x
Kupovali jsme teď s odletem za měsíc. Místa je dost, ale letenek málo. Tak doufám, že nám to ještě nezdraží, kvůli palivo nebo nezmění odlety. Jinak já osobně bych počkal, kdyby to bylo jen na mě, ono vždy se něco najde na poslední chvíli za lepší ceny a s termínem taky problém nemám. Prostě vemu plavky, šnorchl a hotovo. Ono už jsme se přesvědčili, co cestovky dokážou, s požehnáním státu a nikdo tam nechce mít prachy další dva roky zvláště při takové inflaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]