Krásný den přeji. Poslední dobou mám velmi zamotanou hlavu a celkem se tím teď dusím. Mám dlouholetou kamarádku, nazývejme to tak. Nikdy mezi námi nic neproběhlo. Přátelili jsme se skoro od dětství, přičemž poslední dva roky celkem dost. Já nemám přítelkyni již dva roky, ona má stálého přítele, okolo 5-ti let. Během roku, ale přátelství celkem opadalo, kvůli žárlivosti jejího přítele. Poté jsem musel odjet na půlroční služební cestu do Německa. V tu chvíli jsem si říkal, že to asi opadne úplně, ale to se alespoň na čas nestalo. Denně jsme si dopisovali, volali. Až nezvyklé. Po půl roce jsem se vrátil zpět a přišlo přivítání plné slz. Také zvláštní situace. V době, kdy jsem si zařizoval opět jednání zpět v Česku, tak jsme se scházeli. Celkem často. A v té době začalo zvláštní chování. Dlouhé oční kontakty, silné úsměvy, zvláštní doteky, polibky na krk při loučení, a tak podobně. Náhle ale přišla otočka o 360 stupňů. Stáhla se, nechtěla se vidět (prý kvůli přítelovi), takže se to utnulo. Týden na to, zase telefon, vyptávala se, jak se mám. Pak jsme se zase začali scházet. Do toho začala pracovat v sesterské firmě u nás na patře, takže za ní občasně chodím. Ovšem kontaktu se straní, ale zároveň, když za ní přijdu po poradě, tak mě nechce pomalu pustit a má úsměv od ucha k uchu, sleduje mě, dotýká se. Jak si tohle vysvětlit?
Asi je do vas zamilovaná touží po vás, ale s tím svým se nechce rozejít.. A trpí když není s vámi. Ale nechce nic řešit, možná se sama v sobě nevyzná, její chování je divné, pokud má tedy přítele.. Také není divu, že ten její je z toho na palici, že se scházíte. To by se nelíbilo žádnému.
Spíše, jak si vysvětlit tvé chování... máš alespoň trochu sebereflexe, člověče? Uvědomuješ si, co děláš?
anonymnii
Sebereflexe? Já se tedy omlouvám, ale z mé strany nedělám nic špatného. Vždy jsem se choval slušně a jen jsme se přátelili. Jakýkoliv problém jsem respektoval a nikdy jsem nedělal nic, co by bylo špatného.
Když vím, že má nějaká holka přítele, tak se nebudu přeci k holce chovat způsobem, jako by ho neměla... Denně si dopisovat a volat? Nedat stopku líbání na krk, zvláštním dotekům apod.? Někdy jednat nesprávně neznamená pouze dělat něco špatného, ale mnohdy také neudělat to, co je správné. Zkus si lehnout, koukej do zdi a představ si to, co se odehrávalo mezi tebou a jí, že se bude odehrávat mezi tvou budoucí přítelkyní a někým jiným... pak ti to snad celé docvakne.
přítel žárlí. možná na vás. očividně k vám vaše kamarádka něco cítí, ale cítí se provinilá, jelikžo má přítele a takové pocity by měla mít k jen němu. ve vztahu je asi nespokojená a hledá něco jiného. to jen tak hádám, ale když se takto chová tak asi je nespokojená, protože spokojený člověk by nelíbal krk jinýho kluka. každopádně čekejte jak se to vyvine. jsem si na 99%jistá, že k vám něco cítí. Jednoho dne to nějak vybuchne. Zkuste se zeptat jak to probíhá v jejim vztahu a jestli je všechno dobré. Pokud není něco dobré tak máte odpověď. Něco k vám cítí a s přítelem není šťastná. Nejlepší bude si o tom nějak promluvit, pokud se to bude dále táhnout. Jste přátelé už od dětství, takže by to mohlo dopadnout dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.