pred mesicem jsem chodila ven s borcem s kterym jsem se potom vyspala. melo to bejt jen kamaradstvi s vyhodama. najednou mi rekl ze ho nebavi se mnou chodit ven ani se mnou spat. tak jsem ho nechala bejt. ubehl mesic a mezitim jsem se do neho strasne zamilovala a strasne mi chybi. ve skole na me kouka, cejtim v kostech ze me porad chce. je takovej typ cloveka kterej nikdy prvni nenapise, moc se neumi bavit s lidma, je stydlivej takze i chapu proc by mi nenapsal. ostatne ja vzdycky delala prvni kroky. je hrozne emocne chladnej, ale vzpominam si na detaily kdy na me byl fakt hodnej a zdalo se mi ze ke mne neco citi. ted jsem z neho strasne hotova, primo posedla a prijde mi ze jsme to ani poradne neuzavreli. chci mu napsat jestli nechce zase zacit chodit ven, pri nejmensim nejaky vysvetleni proc to skoncilo tak jak to skoncilo. staci mi i ze mu reknu co citim, treba uz na neho potom nebudu myslet, muzu jit dal. ceho se fakt bojim je ze se to dozvi vic lidi, ze dolizam a ze jsem do neho zamilovana. to fakt nechci. ale nemuzu to vydrzet. mam u neho jeste porad nejakou sanci? je spravny mu napsat?
Dobrý den, dle Vašeho popisu toho chlapce to není zrovna výhra. Asi to nebude Vaše zamilovanost, ale jen chtíč. Když to nepůjde vydržet, tak ho zase (za jediným účelem) kontaktujte. Zdravím!
Jo, napište mu to. Slibte mu, že uděláte v posteli co bude chtít, že bude lednice plná piva. Řekněte mu jak strašně ho milujete a on se s vámi možná i vyspí. A potom do vás zase kopne a třeba vás to konečně přejde.
Šlo mu jen o jedno. A jestli spolu budete, tak mu půjde zase jen o jedno. Teď jestli i Tobě to tak stačí? Bez lásky, bez vztahu, bez nějakých společných plánů do příštích dní, bez plánů na léto...Mně kdyby kluk řekl, že ho to se mnou nebaví, tak bych se mu už neozvala.
Máte u něho šanci, ale jenom právě na to jedno jediné a jen tehdy, když nebude mít možnost sehnat do postele něco lepšího. Opravdu Vám to takhle stačí?
Kdyby mi někdo na rovinu řekl, že ho se mnou nebaví spát ani chodit ven, vykašlu se na něj a pustím ho z hlavy. Proč se chcete vnucovat někomu, kdo o Vás vážně nestojí? Šlo mu asi právě jen o to jediné pobavení a když jste mu dala, tak potom - nazdar.
Vy nemáte ani kapku zdravého sebevědomí. Chcete za ním lézt i přesto, že Vám na rovinu řekl, že ho nebavíte. Takže Vám zbývá buď ho pustit z hlavy a hrdě odejít, nebo se mu bezúspěšně vtírat dál. Co myslíte, co bude pro Vás i pro okolí méně trapné? Jaga.
Cítíš v kostech, že tě chce, ale bylo by to jen zase do postele, tak jestli by ti toto vyhovovalo a neponizilo, tak mu napis. Tedy jestli by ti nevadilo, že by si on jenom užil, pak by tě zase poslal někam. Víc asi od něj nečekej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.