Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je bolt food dobrá brigádka?

Od: samba odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, je bolt food rozvoz jídla na kole dobrá prácička na sehnání pár korunek pro studenta? Zajímá mě to, jestli má někdo zkušenosti kolik se tak dá vydělat. Vůbec nemám představu kolik si tak je schopen člověk vydělat třeba za hodinu rozvážení.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal*
hodnocení

1x

Okrádají kurýry, nejen o čas, ale i o peníze. Žádné školení. Využívají toho, že kurýři jsou většinou mladí a nechtějí nic řešit - takto např. když nafasujete batoh, složíte zálohu 1000kč s potvrzením o převzetí. Když jej ale vracíte, nedostanete žádné potvrzení o navrácení (jsem rád, že mi vůbec přiznali, že jsem ho teda vrátil...) a v kurýrní aplikaci Vám připíšou pouze 900Kč. Dále protože takové "vrácení zálohy formou výdelku" podléhá zdanění, místo i tak snížených 900Kč mi vrátili pouze 765Kč, za batoh v perfektním stavu. Na podpoře se se mnou samozřejmě nikdo nebaví.

Ještě předtím, když jsem batoh vracel, zaregistroval jsem se na termín, načež mi jej pan Oliver Lang na podpoře změnil na termín již uplynulý s vysvětlením, že mám pokojně čekat pasivněagresivním tónem, že je to tam přece napsané. Po třech týdnech čekání jsem se přihlásil na další termín, který mi tentokrát pan Lang díkybohu nepřesunul na již uplynulý. Když jsem se panu Langovi ozval s informací, že původního termínu bych se v životě nedočkal, dělal, že o ničem neví.

HNUS! HNUS! HNUS!

A to jsou jen třešničky na dortu při mém odchodu. V průběhu to nebylo o moc lepší. Tohle je Bolt, kurýři jsou mu úplně u p*dele. Ani mě nenapadne si odtud objednat, natož zde znovu pracovat.

Co se týče přístupu k zaměstnancům, Damejidlo v pohodě, Wolt top.

halt

Doporučuju to napsat sem, pro vyvážení sebechvály lidí z vedení:

atmoskop.cz/...

re4zon
hodnocení

0x
Malo, o hodne min nez na normalni brigade. To je pro nekoho, kdo si chce pro zabavu zajezdit nebo neumi lautr nic jineho. Taky proto je tezky nedostatek kuryru a nikdo to nechce delat.

hodnocení

0x

Zkušenosti nemám, ale rozvážet jídlo na kole mi opravdu nepřipadá nic dobrého. Autem člověk objede všechno za chvíli a než to rozvozí na kole, zákazníci doma řvou hlady a jídlo je studené, v nejlepším případě vlahé. /že se tahají na zádech velké termoboxy, to vím/.Navíc cyklista může dost riskovat, snaží se, už aby byl na místě a vlítne někam, kde může zavinit nehodu. Nelíbí se mi to, zvláště, když se motají po jinak rušném městě. Připomíná mi to ty chudáky vyhublé Číňánky, kteří na kole dovedou přepravit takřka všechno na světě. Když už chcete rozvážet jídlo, pozeptejte se, zda by Vám dali auto. Jaga.

id
Kdyby tazatel měl řidičáķ, tak jistě nebude shánět rozvoz jídla na kole.

rz
hodnocení

0x

Kde je problém se zeptat přímo rozvozáka? Pokud ale trváte na rozvozech, ptejte se v restauracích. Auto je samozřejmě lepší.

magdalena
hodnocení

0x

NE! Rozvážet jídlo pro bolt už dávno není co bývalo. každé čtvrtletí se snaží víc a víc ušetřit na kurýrech za poslední rok šel výdělek ze 100kč za objednávku na 35-45kč. bonusy jsou nesplnitelé (během špičky 17:00 - 20:00 rozvezte 15 obědnávek a dostanete 300kč což je velice často časově nemožné) žádného školení se ani nedočkáte a pokud jezdíte autem, budete rádi že dostanete tak akorát na benzín. Plus je to práce na živnost takže si z toho člověk nevydělá ani na chleba.

hedus
hodnocení

0x
To není brigáda na výdělek, je to zneužívání studentů. Tato firma opravdu ne! To, co tu psali lidé v recenzích je vše pravda.Za box zaplatíte 1000 Kč zálohu s tím, že ho můžete vrátit a nakonec vám ho zpět nevezmou a řeknou, že si ho máte prodat na bazaru. Takže vám vlastně nedají nic, opotřebováváte svůj dopravní prostředek, chování řeznického psa a výdělek ve finále mínusový. To se to pak podniká!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]