Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám 4 investiční byty, ale které nepronajímám (nechávám je zhodnotit) + 3 děti do 18 let.
Manželká má cca 40000Kč hrubého, to samé já. Tedy se vejdeme do 1.milionu Kč hrubého ročně.
Úspor máme dost, ale to se snad nepočítá?
Myslím že nárok máme, tedy 3 * 5000Kč za dítě. Musí se o to někde žádat, nebo peníze přijdou automaticky na účet, či jak to vlastně je?
4 investiční byty, příjem dohromady 80 litrů hrubého. Takovým bych nedal příspěvěk ani 5kč. Je spousta jiných lidí, kteří to skutečně potřebují. Toto je spekulanství.
Já si zase myslím, že skutečně (ale opravdu skutečně) to taková spousta lidí nepotřebuje. Ono je totiž hodně těch, co si raději vezmou 5tis Kč, než aby si více vydělali na brigádě..(ne, nemuuvím o invalidních důchodcích, mentálně postižených lidech, kojících matkách samoživitelkách...atd).
Ale když už se rozdává, proč si nevzít, že?
Klid, vždyť to očividně není nic jiného než trolling kobliháře zhrzeného, že STBák Bureš prohrál volby.
Jenom trollí... můj mladší syn s rodinou mají asi polovinu příjmu uvedeného v dotazu, a řekl mi, že žádat nebude, protože nechce být mezi rozkradači.
Každých 620 USD dobrých. Těšte se, příspěvek na kafčo a rumíček v Karibiku je váš. Majetek nikdo testovat nebude, o nic nebudete muset žádat. Vládě už stojí v cestě jen drobnost, najít způsob, jak zjistit, kolik má rodina příjem .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.