Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psaní s holkou dilema

Od: richie odpovědí: 11 změna:
Zdravím, dlouho jsem přemýšlel, ale nakonec jsem dospěl k tomu, že se chci poradit od vás, jaký je váš názor a jak byste postupovali vy, už přes týden si píšu s jednou holkou a hrozně si rozumíme, dokonce jsme se i dohodli, že se příští týden sejdeme, problém je v tom, že jí každý den píšu první jenom já a nevím jestli je to dobře, včera jsme ukončili konverzaci a dnes ještě nenapsala, ale je aktivní v podstatě celý den, konverzace včera skončila na tom, že jsem jí pomáhal se seminární prací, napsala mi, že mi strašně děkuje a já jí na to odepsal, že mi ještě nemusí děkovat, že jsme ještě skoro nic neudělali a na tuhle zprávu mi dala zobrazeno a už neodepsala a ja nevím jestli to je proto, že nevěděla co odepsat, nebo nevím, chtěl bych slyšet váš názor, jak byste postupovali vy?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím. Nevnucujte se! Když bude chtít, ozve se sama.

hodnocení

4x

Vykašlete se na psaní. To je pro seznámení k ničemu. Povídejte si raději po telefonu. Okamžitou reakcí a barvou hlasu se pozná víc než sáhodlouhým psaním připravených textů. Iniciativa by se měla střídat.

joudic*

ale ne-e :) kazdou sbalite hlavne na kecy, kdyz umite byt zabavny a zahrat na spravne cidlo... no a co vam dovoli hrat na spravne receptory lepe nez pohotovy chat, kde si muzete kdyztak pripomoct googlem na trefnou odpoved... remote psani ;) jeste se mi nestalo ze bych vyhlidnutou obet nedokecal k zajmu a finisi, samozrejme s urednickou pleskou to jentak nepude, musite byt akceptovately

liska5
hodnocení

1x

Je víkend. kdoví, kde je. Třeba s rodičema, kde není signál...

hodnocení

1x
Obávám se trochu, že kočena tě jen využila. To, že teď neodpověděla ještě nemusí být nutně úmysl. Zkus se jí znovu ozvat a zeptej se, jestli platí to setkání. Pokud neodpoví, nebo jí do toho "znenadání" něco vleze, budeš mít jasno a doporučuji na ni zapomenout. Vnucovat se dál by už nemělo žádný smysl...

hodnocení

1x

libor007...nevyužila ho, využila jen jeho nabídky pomoci a věřím, že pomohl rád a bez zištného úmyslu. A poděkovala. Ty, richie asi nečekáš, že ti bude děkovat každý den. Týden počkej a když nenapíše, ta se zeptej: už se neozveš? A pak poznáš jak na tom jsme. A nedolézej. Pokud pro ni jsi zajímavý, bude i odpověď zajímavá. Přeji ti úspěch a vám oběma radost!

girlinblue
hodnocení

1x
Jen ji pořád nepiš..osobně to nemám ráda. Pokud má hodně učení a nestíhám, tak mě zprávy spíš vyrušují...raději si pokecám s klukem venku a tak to má i většina mých kamarádek. Chaty nejsou vše. Zobrazeno dávám pravidelně, hlavně i protože nemám čas. Je tady ale nutné brát v potaz i to, pokud je ta holka introvertní..to pak nebude celý den viset na netu a odpovídat všem na zprávy. Nevěš hlavu, chvilku počkej a za týden nebo dva ji vytáhni na kafe

lkjhg
hodnocení

0x

Také se mě stalo neco podobného. Také jsem jiné s něcim pomáhal, a za odměnu mě pozvala na pivo, bohužel jsem to odmítl, protože alkohol nepiju, nésu ani její kamarád (milou nemám :)). Vlastně jsem ju párkrát viděl ve škole, ani jméno jsem si nikdy pořádně nezapamatoval a přišlo mě to zkrátka moc blízké. Zkusila to ze slatkostěma, ale to mě přišlo trapné - pomoc byla primitivní a na minutu... pomalu dvě. Takže poslední slovo od ní bylo v chatu děkuju. Tak asi to bude pro nás obvyklý konec konverzací zvoncem děkuju.

hodnocení

0x

Splnil jste, co očekávala. Dokončila práci, s vaší pomocí, poděkovala a jde dál. Prostě jen potřebovala pomoc a tu jste nabídnul a dal. Nehledala vztah, hledala pomoc.

ltz
hodnocení

0x
Zkuste teď nepsat, čekat, uvidíte jestli se ozve sama, kdyz ano, to bude mít zajem. Můžete pak nabídnout to setkani, při kterém se poznáte více.

inic
hodnocení

0x
V čem je aktivní?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]