Nejste přihlášen/a.
Doblý večel,možná už se to tu řešilo,přesto bych se rád zeptal,jestli můžu na první schůzku(s holkou) přinést kytku a jakou?Nejde mi o to,získávat si hned z kraje něčí srdce skrz dárky,ale spíš jen jako pozornost,abych nepřišel s prázdnou a svou vyvolenou něčím potěšil.Hodí se třeba jedna růžička nebo něco jiného? díkec mazec
Nebojte se koupit rovnou pugét květin, tím nic nezkazíte.
S jakou, to Vám ale neporadím, každý má jiný vkus.
A pokud by to měla být růže, níže si můžete přečíst, co která barva znamená.
Držím
Růže bílá - Soužím se, neboť jsi mnou opovrhla
Růže bílá plný květ - Nevinnost, Jsi božská .
Růže bílá poupě - Příliš mladá na lásku.
Růže červená - Náležím zcela tobě.
Růže oranžová - Touha.
Růže planá - Tvá láska nepotřebuje ozdob.
Růže rudá - Miluji tě.
Růže rudá kytice plný květ - Vděk, Vyjádření díků.
Růže rudá & bílá - Jednota.
Růže rudá & žlutá - Blahopřeji.
Růže růžová - Věř mi, Půvab.
Růže růžová & bílá - Vždy tě budu milovat.
Růže jasně červená - Jsem velmi blažen tvojí láskou
Růže měsíční - Nemohu se nasytit chvil s tebou prožitých
Růže stolistá - Obdivuji se ti
Růže žlutá - Žárlím na tebe
Růžičková větvička - Ne!
Růžové poupě - Musím věřit ve štěstí
Růžový list - Ano!
Kaktus.:D:D:D:D:D
Tak kdo vi co s ni ma v planu..:D:D
doplněno 25.07.10 21:57:Mno jo, hezky venecky...ja si zase nemohl ze sve adres ten vtip odpustit...
Sakra tu je nejaky psychologicky spion co me sleduje skenuje a zkouma a testuje a dela si poznamky..ne nejsem paranoik..:D
Pokud má ráda sladké, tak proč ne
Tazateli, berte to prosím s rezervou...
Myslel jsem věneček s nápisem. Čovek nevědomky třeba sáhne vedle a je průzšvih jak Brno.
doplněno 25.07.10 22:06:Je to teda fakt dost blbá rada co jsem napsal shora. Ale vážně, kupuji té své už desítky let kytky jen tak, je ráda a spokojená. Růže má nejradši a v současné době kupuju zeleninu v květináči a pak si je ta moje, když odvetou, zasadí venku kam chce.
Vzhledem k tomu, že už neodpovídá, tak ho asi z Vás kleplo.:D
Kytičkou doopravdy nic nezkazíte.
Moc a moc děkuju za všechny vaše příspěvky,nečekal jsem,že se to tak rozjede Když budu zase potřebovat,první místo,kde budu hledat pomoc,bude toto forum.,je to lepší než Děd Vševěd,kterej možná všechno věděl,ale zkušenosti mu chyběly ..,dikec ,jdu hajat
Pokud vynechám výše zmíněné věnečky (hlavně večer) nebo rakvičky (dobrou chuť), tak moje bývalá holka spíš ocenila kytičku hezkého "plevelu" z louky, sám jsem toto kvítí natrhal, než cokoliv strojeného, za co jsem vydal peníze, v tomhle byla velmi rozumná!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.