Nejste přihlášen/a.
Má Olympic jako jin taky převzaté písně?
Zatím jsem našel pouze Konec karnevalu s Helenou Vondráčkovou z originálu The Carnival Is Over od The Seekers.
Podle mne zcela určitě. Ale také se mi to nechce hledat. Tenkrát to bylo úplně normální a běžné. Akorát to nebylo veřejně známé.
Jen bych ještě krapet doplnil. Počátkem šedesátek kopírovali hudbu nejen v československu ale i západní skupiny. U nás v té době byl problém nějaké cizí sehnat a tak se "předělávali" např Synkopy 61 hráli Bílý vrány- Uriah Heep-Easy Livin´
Olympic zrovna Pavlem Bobkem nazpívali Sealed With A Kiss originál nwn od koho je. (V asi dvouletém účinkování p.Bobka v OPlympic). Jistě v šedesátých toho převzali víc, ale z jejich tvorby mám jiné favority.
No já právě oproti jiným kapelám u Olympicu o nějakém velkém kopírování nevím a tím více si jich cením
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.